04.05.2011. / 12:29

Autor: Anđelka Subašić

Mjesečna astroprognoza: Krvavi sukobi u Libiji se okončavaju do kraja svibnja

Budite pažljivi i umjereni u svemu. Izbjegavajte raditi bez zaštitne opreme pogotovu u građevini, sa zemljištem, sa elektirčnom energijom

ReutersReutersDo 21. svibnja Sunce je u znaku Bika a potom prelazi u Blizance. Merkur i Venera su zajedno do 16 svibnja u Ovnu kada prelaze u znak Bika. Njihova konjukcija na početku ekliptike daje svima nama mogućnost da se družimo, da putujemo, makar na kratke relacije, da na ugodan način izrazimo to što mislimo i što osjećamo. Te dvije planete zajedno daju veliku prednost trgovinama i trgovačkim centrima jer se poboljšava potreba za kupovinom i trgovanjem. U znaku Ovna do 11 svibnja je i Mars koji vlada ovim znakom i pomaže sportašima i borbenim pojedincima da postignu brže svoj cilj ali naravno uz borbenost i natjecanje. On uvijek donosi i više ozljeda i agresije te puno seksualne energije.

Nakon 11-tog prelazi u znak Bika u kojem se odražava više na pasivnu energiju koja se pretvara u upornost i ustrajnost. Jupiter prolazi kroz zadnju dekadu znaka Ovna. Svakih 10-tak dana mijenja se puno toga oko nas i u nama. Optimizam je prisutan i u najtežim trenucima. Saturn je retrogradan na 11 i 10 stupnjava Raka i dovršava proces preobrazbe Rakovima prve dekade i vama koji na tim stupnjevima imate Podznak. Sada konačno mijenjate vaša stajališta kojima ste se opirali unazad dvije godine. Neki od vas će odustati od projekata i namjera koje nikako niste uspijevali ostvariti u zadnje vrijeme. Uran je na 3 stupnju znaka Ovna, Neptun na 1 stupnju znaka Riba kojima i vlada. Tako da Mars i Neptun su u svojim znakovima i oni su dominantni na nebu; oni vode igru.

Mars ratuje a Neptun muti i zamagljuje, izaziva konfuzije i spletke. Kada to protumačimo dobijemo formulaciju ''ratuje se za mutne i nejasne ciljeve''. Ako Neptun povezujemo sa vodom, oceanima, sa naftom i plinom eto nam pozadine i onoga što se skriva iza maglovitih ciljeva i razloga. Neptun u Ribama stavlja u prvi plan drogu, opijate, alkohol i lijekove. I oni su također pozadina sukoba, svojevrsnih ratova, policijskih akcija i sl. Pluton je retrogradan iako je to za njega prirodnije kretanje, a nalazi se na 7 stupnjava Jarca. On uvijek prati katastrofe velikih razmjera i utječe na ekologiju, podzemne aktivnosti, na politiku kao sredstvo moći. Mlađak u utorak 03.svibnja prolazi linijom kroz Indiju, Teheran (agresivna varijenta), dok Neptun (nafta, izdaja) prolazi kroz Tripoli, Oslo i dijelove Njemačke. Nemiri se mogu očekivati u Kongu, Libanonu i Rusiji.

Puni mjesec je u utorak 17.svibnja i čini se da će donijeti u Libiji cijelu konfuziju naroda koji će slaviti i biti izigran u isto vrijeme (kasnije će shvatiti da su izmanipulirani) a opasnost prijeti od plina i nafte u zemljama bogatim tim sirovinama. Portugalska vlada ili važni čelnici morati će još jednom odstupiti sa položaja. Slična slika ponavlja se 24.svibnja. Do kraja svibnja bi trebao nastupiti mir u Libiji.

Vikend 21.svibnja donosi ljubavne priče, ljubavničke skandale. Opasno će biti zadnja dva dana u svibnju a opasnost od potresa i prirodnih nepogoda najveća je u Kaliforniji i New Mexico. U drugoj polovici svibnja počinje oporavak cijena zemljišta, poglavito poljoprivrednog. Petak 27.svibnja je najgori dan u mjesecu.

Budite pažljivi i umjereni u svemu. Izbjegavajte raditi bez zaštitne opreme pogotovu u građevini, sa zemljištem, sa elektirčnom energijom.

Uživajte u svakom trenutku mira, zdravlja i ljubavi.

Vezane vijesti

Sanaderov usud 'Saturnovog ciklusa'

Sanaderov usud 'Saturnovog ciklusa'

Ivo Sanader se uzalud nadao izlasku na slobodu. Kako njegovo suđenje počinje u vrijeme Saturnovog ciklusa, najkraći mogući rok trajanja suđenja je… Više

Komentari

registracija
30/11/10

jato, 04.05.11. 19:11

EEE,koja kokoš, tako si i napisala da Markač ide doma, a Čermak u buksi,....
Kokoš,kokodačeš bez uma i razuma


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika