04.05.2011. / 13:45

Autor: Nacional.hr

'Osama Bin Laden je ubijen pred očima 12-godišnje kćeri'

Djevojčica je navodno bila jedna 10 ili 11 osoba koje su preživjele napad specijalaca na bin Ladenovo skrovište, dok je ukupan broj osoba prije napada bio 17-18.

ReutersReutersPrema izjavama službenika pakistanske sigurnosne službe ISI, prilikom napada američkih specijalaca na Osamu bin Ladena, njegova 12-godišnja kćer navodno je gledala kako joj pred očima ubijaju oca, koji je prije toga uhićen, tvrdi visoki pakistanski obavještajni dužnosnik, a prenosi Al-arabija.

Djevojčica je navodno bila jedna 10 ili 11 osoba koje su preživjele napad specijalaca na bin Ladenovo skrovište, dok je ukupan broj osoba prije napada bio 17-18. Među preživjelima je bila i Osamina žena iz Yemena koja je rekla da su se prije nekoliko mjeseci doselili u skrovište. Preživjele stanovnike skrovišta specijalci su htjeli vezane odvesti sa sobom u helikopter, no to im nije uspjelo jer je došlo do kvara helikoptera. Među ubijenima je, navodno, Osamin sin Khalid, Abu Ahmed; Osamin kurir, kurirov brat i jedna žena.

Vezane vijesti

Bush pohvalio likvidaciju Bin Ladena kao "dobar potez"

Bush pohvalio likvidaciju Bin Ladena kao "dobar potez"

U svom prvom neformalnom komentaru nakon smrti Osame bin Ladena, bivši američki predsjednik George W. Bush rekao u petak da nije bio "presretan" na… Više

Komentari

registracija
7/3/11

medjimurec, 04.05.11. 14:06

Da i sta , kolko je malih djevojcica umrlo u New Yorku ? Bas me zabole za Osamu -dobio je sto je zasluzio nazalost par godina prekasno!


registracija
27/8/09

Lujo1, 04.05.11. 15:14

Mi se vidi kak ti medjimurec ni ne kužiš.
Nema ti pomoći!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika