05.05.2011. / 15:16

Autor: Nacional.hr

Facebook i Google zainteresirani za povezivanje sa Skypeom

Pregovori su navodno još uvijek u početnoj fazi, pa nije poznato da li Skype paralelno vodi razgovore s obje tvrtke ili koristi jednu tvrtku da bi dobio bolje uvjete kod druge

Skype je postao poželjna udavačaSkype je postao poželjna udavačaFacebook i Google su, svaki zasebno, zainteresirani za povezivanje sa Skypeom, javlja Reuters pozivajući se na izvore bliske pregovorima.

Šef Facebooka Mark Zuckerberg prema jednom izvoru je uključen u interne pregovore o kupovini Skypea, a prema drugom je pristupio najpoznatijem svjetskom servisu za razgovore putem Interneta s prijedlogom o zajedničkoj tvrtki.

I Google je navodno pristupio Skypeu s idejom o zajedničkoj tvrtki.

Pregovori su navodno još uvijek u početnoj fazi, pa nije poznato da li Skype paralelno vodi razgovore s obje tvrtke ili koristi jednu tvrtku da bi dobio bolje uvjete kod druge. Procjenjuje se kako bi dogovor sa Skypeom mogao biti vrijedan između 3 i 4 milijarde dolara.

Podsjetimo, Skype je za drugu polovicu ove godine odgodio svoju inicijalnu javnu ponudu putem koje planira prikupiti dodatnih milijardu dolara.

Vezane vijesti

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Društvena mreža Facebook pristala je isplatiti 10 milijuna dolara nakon tužbe korisnika kojom ju optužuju da je koristila njihove fotografije i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika