06.05.2011. / 11:22

Autor: Totalsport , Nacional.hr

Real se žalio na UEFA-inu odluku o nekažnjavanju šestorice Barcinih igrača

Članovi Disciplinske komisije saslušati će i Realove argumente glede isključenja trenera Josea Mourinha, kao i Barcelonine glede isključenja i fizičkog obračunavanja s redarom na stadionu Barcelonina rezervnog golmana Josea Manuela Pinta

Jose MourinhoJose MourinhoSlužbenu je žalbu Real Madrid uložio na rješenje koje je Disciplinska komisija Europske nogometne federacije (UEFA) ovog ponedjeljka poslala u "kraljevski klub".

Njime je odbijen Realov zahtjev za doličnim kažnjavanjem šestorice Barceloninih nogometaša i trenera Josepa Guardiole. Madridski je klub u obrazloženju tvrdio da su se igrači na travnjaku tijekom prve utakmice polufinala Lige prvaka, igrane 27. travnja na Santiago Bernabeuu, "ponašali krajnje nesportski simulirajući i glumeći nepostojeće prekršaje, sve da bi isprovocirali reakciju suca utakmice Wolfganga Starka".

UEFA je potvrdila da će njena Žalbena komisija preuzeti slučaj i donijeti odluku 16. ovog mjeseca.

Članovi Disciplinske komisije saslušati će i Realove argumente glede isključenja trenera Josea Mourinha, kao i Barcelonine glede isključenja i fizičkog obračunavanja s redarom na stadionu Barcelonina rezervnog golmana Josea Manuela Pinta. Oba su se incidenta dogodila tijekom prvog dvoboja.

Barcelona je inače izborila nastup u finalu ukupnom 3-1 pobjedom.

Vezane vijesti

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

Europska nogometna organizacija (UEFA) kaznila je Hrvatski nogometni savez (HNS) s 80.000 eura zbog neprimjerenog ponašanja hrvatskih navijača na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika