06.05.2011. / 14:45

Autor: Ela Radić

Bivša "Spajsica" Emma Bunton postala mama

Emma Bunton otkrila je svojim fanovima putem Twittera da je rodila sina Tatea

Maleni Tate Emmin je drugi sin - već ima troipolgodišnjeg BeauaMaleni Tate Emmin je drugi sin - već ima troipolgodišnjeg BeauaPjevačica nekad iznimno popularne grupe Spice Girls Emma Bunton obznanila je putem svog Twitter profila da je rodila sina kojem je dala ime Tate.

"Naš prekrasni sin Tate stigao je sigurno na svijet! Svi smo vrlo sretni i uzbuđeni. Hvala vam svima, puno vas volim", napisala je 35-godišnja pjevačica te tako sa svima podijelila sretne vijesti. To je njezino drugo dijete, 2007. godine je rodila svog prvog sina kojeg su ona i njezin partner, pjevač Jade Jones s kojim je u vezi još od 2000. godine, nazvali Beau Lee Jones.

Emmina sreća je utoliko veća jer su joj liječnici svojevremeno dijagnosticirali težak oblik endometrioze, bolesti uslijed koje je teže zatrudnjeti no njoj i njezinu partneru je to na kraju ipak uspjelo. I to dvaput.

Vezane vijesti

Nikolaidis dobio Europsku nagradu za književnost

Nikolaidis dobio Europsku nagradu za književnost

Crnogorski književnik Andrej Nikolaidis jedan je među 12 dobitnika nagrade za književnost Europske unije za roman 'Sin', izvještava Radio Slobodna… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika