09.05.2011. / 07:00

Autor: Extra

Ekskluzivno u Extri: Ivica Kostelić vara svoju Elin s fatalnom Riječankom!

Iako je izgledalo da je njegova veza s Islanđankom Elin Arnarsdottir na samo korak od braka, najbolji hrvatski skijaš uhvaćen je u prijevari: Extrini fotografi snimili su ga kako nakon rehabilitacije u Selcu odlazi u Rijeku s atraktivnom plavušom: riječ je o Maji Škufci, 29- godišnjoj turističkoj menadžerici koja ima i pjevačke ambicije

Lijepu Islanđanku s kojom je u dugogodišnjoj vezi najbolji hrvatski skijaš prevario je s atraktivnom RiječankomLijepu Islanđanku s kojom je u dugogodišnjoj vezi najbolji hrvatski skijaš prevario je s atraktivnom RiječankomIako je Islanđanka Elin Arnarsdottir napustila svoju skijašku karijeru zbog Ivice Kostelića s kojim živi u Zagrebu, on joj nije vjeran. Najbolji skijaš svijeta trenutno je na rehabilitaciji u Selcu, a dok ga djevojka čeka u njihovom zagrebačkom domu, on se viđa s 29-godišnjom Riječankom Majom Škufcom. Pretprošle srijede redakcija magazina Extra dobila je dojavu da je Ivica Kostelić viđen u Crikvenici kako pije čaj i grli se s nepoznatom plavušom. Već sljedeći dan paparazzo fotografi bili su ispred Poliklinike Terme Selce.

Nakon što mu je mu je u devet sati navečer završila terapija, po njega je došla plavokosa djevojka u srebrnom automobilu smart riječkih registarskih oznaka. Nakon nekog vremena dovezli su se do hotela Terme Selce ispred kojega je njezin auto ostao parkiran do kasnih noćniih sati, a zatim je vozačica smarta izašla sama iz hotela i uputila se kući. Prošli utorak navečer ista je djevojka došla po njega, ali u drugom automobilu, marke mercedes. Par se zaputio prema riječkoj četvrti Belveder. S parkinga su ušli u zgradu vrlo oprezno, a Ivica Kostelić skrio se ispod kapuljače. Proveo je tamo noć, te su oboje izašli iz zgrade oko devet sati ujutro. Ovaj su put umjesto u mercedes ušli u drugi automobil, smart s kojim su se vozili tjedan prije, te su se odvezli što su brže mogli natrag u Selce na terapiju. Auto je ovaj put vozio Ivica Kostelić. Sve to, međutim, nije promaknulo Extrinoj ekipi, pa smo istražili tko je plavuša s kojom Ivica Kostelić vara svoju Elin Arnarsdottir.

Radi se o Maji Škufci, djevojci koju Ivica Kostelić već dugo poznaje. Maja Škufca bila je voditeljica na OTV-u i RTV-u, a još prije četiri godine u medijima su se pojavile priče o tome kako je ona nova djevojka Ivice Kostelića. Unatoč tome, Ivica Kostelić nije htio priznati tu ljubavnu vezu, kao ni prekid s Elin Arnarsdottir. Nju je još 2006. godine ponosno predstavio roditeljima, ali i javnosti.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Myhrer "ukrao" Kosteliću slalomski globus

Myhrer "ukrao" Kosteliću slalomski globus

Andre Myhrer, 29-godišnji švedski skijaš, osvojio je mali Kristalni globus u slalomu ove sezone Svjetskog kupa. U posljednjoj utrci godine doslovno… Više

Komentari

registracija
9/4/10

imela, 09.05.11. 11:03

... pa, mozda je ne vara.


registracija
18/7/07

jacki, 09.05.11. 11:19

A sto se to pa vas tice? Pisite o njemu kao sportisti, a njegovu privatnost postujte. Zar ste zaboravili kako je bilo ruzno kad su Pukijevu privatnost zlorabile koje kakve babe i b.a. b.e. i babe iiznosile u javnost netocne i neprovjerene price? Vratite se na prijasnji nivo pa i po cijenu tiraza. Pozdrav.


registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 09.05.11. 11:57

A kako vi to znate da sve to nije dio rehabilitacije radi brzeg oporavka našeg ponajboljeg skijasa?


registracija
7/3/11

medjimurec, 09.05.11. 12:18

Pukanic bi se okrenuo u grobu da zna koje je smece od novina ovo postalo , uzas! Sta se koga tice njegov privatni zivot! SRAMOTA vas moze biti.


registracija
7/1/11

djani, 09.05.11. 21:28

Ako je vara,odmah ga treba ujaloviti bika


registracija
8/7/09

bankar, 10.05.11. 04:40

pih


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika