09.05.2011. / 07:00

Autor: Ružica Đukić

Luka Nižetić: Priznajem, Nataša Janjić se baš sočno ljubi

Splitski pjevač s crvenokosom glumicom snimio je strastveni spot za pjesmu "Kad zasvira orkestar" koja je u kratko vrijeme postala veliki radijski hit; u intervjuu otkriva je li ljubomoran muškarac i svađa li se često sa svojom djevojkom Ivom Šulentić

Splitski pjevač ispričao je zašto ulogu u novom spotu nije dao svojoj djevojci, već je poljupce pred kamerama izmjenjivao s Natašom JanjićSplitski pjevač ispričao je zašto ulogu u novom spotu nije dao svojoj djevojci, već je poljupce pred kamerama izmjenjivao s Natašom JanjićPjevač Luka Nižetić ljubio se s glumicom Natašom Janjić, ali samo za potrebe snimanja spota "Kad zasvira orkestar", koja je već postala veliki hit. “Nataša Janjić se sočno ljubi”, prokomentirao je suradnju s glumicom Luka Nižetić u intervjuu za Extru. Otkrio je i da ovih dana snima i dječju emisiju "Prijatelji" koja će se od rujna prikazivati na HTV-u. Osvrnuo se i na novi posao svog oca Mile Nižetića, bivšeg golmana koji je odnedavno član Uprave NK Hajduk. Kroz smijeh je rekao da do sada nije nastupao na Biloj noći i ni na jednoj drugoj zabavi vezanoj za NK Hajduk, ali kako se nada da će sad imati priliku.

EXTRA: S obzirom na to koliko se često može čuti na radiju, čini mi se da će vaša nova pjesma "Kad zasvira orkestar" biti veći hit od "Proljeće je".

- Baš tu istu rečenicu mi je netko već rekao prije neki dan. Ne volim prognozirati koja će pjesma postići uspjeh, a koja neće jer teško je napraviti pjesmu koja postane hit kao što je meni bila "Proljeće je". To su veliki hitovi koji te obilježe i kojih u karijeri možda imaš tri, četiri. Nemaš ih dvadeset.

EXTRA: Kad sam prvi put čula pjesmu, pomislila sam "je l’ moguće da je Goran Bregović napisao pjesmu za Nižetića"?

- Da, podsjeća automatski na Bregovića jer su u pitanju trube, ali to su trube koje se na sličan svirački način koriste i u Meksiku, Makedoniji, znači truba nije instrument isključivo vezan za Srbiju. Ali je ova pjesma drugačije napravljena. Nismo išli na onaj tradicionalni aranžman, nego na ritam sa žestokim gitarama i raznim retro zvukovima osamdesetih. Mnogi su komentirali da ih taj zvuk podsjeća na Plavi orkestar.

EXTRA: Snimili ste i spot s Natašom Janjić u kojem se ljubite i tučete. Jeste li je vi odabrali za glavnu ulogu?

- Da, Mare Milin je režirala spot, a ja sam poželio da glavnu ulogu glumi Nataša koju poznajem i privatno. Odmah mi je pala na pamet jer je ona ta: riđa je, putena, vrckava, ima tu strast u sebi. Mi se u spotu grlimo, tučemo, razbijamo, ljubimo. Prikazujemo jednu turbulentnu vezu i super je ispalo.

EXTRA: Zašto niste dali ulogu svojoj djevojci Ivi Šulentić? Sigurno bi bilo jednostavnije ljubiti se s njom.

- A, ne. Nikad nisam bio za miješanje privatnog i poslovnog. Privatno koliko god mogu pokušavam ostaviti po strani.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Luka Nižetić: Očito imam sreće s bivšim djevojkama

Luka Nižetić: Očito imam sreće s bivšim djevojkama

Svoju glazbenu karijeru Luka Nižetić počeo je graditi sa 17 godina, a danas su iza ovog 28-godišnjeg pjevača tri albuma i velik broj poznatih pjesama… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika