11.05.2011. / 12:33

Autor: Martina Čizmić

Samsung predstavio svoja netbook i notebook računala na hrvatskom tržištu

Jednostavnost korištenja i povećana mobilnost su značajke koje nude Samsungovi novi netbookovi i notebookovi

Samsung je uveo svoja prijenosna računala na hrvatsko tržišteSamsung je uveo svoja prijenosna računala na hrvatsko tržišteSamsung je, po prvi puta na hrvatskom tržištu predstavio svoje NotePC netbooke i notebooke.

"Ova je najava u skladu sa Samsungovom strategijom stalnog rasta i širenja u Hrvatskoj. Kako bi ušli na ovo vrlo konkurentno tržište NotePC-a, za nas je važno prilagoditi se prilikama gospodarstva u oporavku te biti fleksibilni troškovno učinkoviti", izjavio je Dal-Jae Kim, Predsjednik Samsung Electronics Adriatic. Nadodao je da je "jedna od ključnih strategija Samsunga da postupno i značajno povećamo našu ponudu proizvodima šireg raspona cijena, kako bi se prilagodili budžetima različitih kupaca. Naši izvrsni rezultati dokazali su da je naša strategija prilagođavanja ponude potrebama potrošača uspješna."

Jednostavnost korištenja i povećana mobilnost su značajke koje nude Samsungovi novi netbookovi i notebookovi. Neke su druge značajke uključuju dugo trajanje baterije, izrazito tih način rada i ubrzanje kao i digitalnu konvergenciju s jednostavnom razmjenom dokumenata i sadržaja.

Samsung Netbook NF210

NF210 netbook je opremljen i dizajniran kako bi korisnici bili povezani te kako bi se mogli zabaviti, a pritom dobro izgleda. Baterija ima trajanje do 14 sati (6 ćelija 8850mAh baterija), a opremljen je i 10,1 inčnim LCD antirefleksnim zaslonom, island tipkovnicom i jedinstvenim, aerodinamičnim oblikom s glatkim završnim detaljima od bjelokosti.

Samsungov Easy File Share software olakšava dijeljenje sadržaja izravno računala na računalo putem ad-hoc Wi-Fi veze - bez potrebe za umrežavanjem.

Samsung Netbook N145P

N145 Plus korisniku pruža stil; „nabrijan" i povoljan. N145 netbook nudi odličnu cijenu te trajanje baterije do 9,7 sati (6 ćelija 4400mAh) što omogućuje dugotrajno korištenje. Izdržljivo kućište smanjuje rizik od ogrebotina i otisaka prstiju, a istovremeno ne umanjuje moderan izgled. Antirefleksni LCD zaslon osigurava neometano uživanje u filmovima i slikama, čak i na direktnom sunčevom svijetlu. N145P s 10,1 inčnim ekranom teži svega 1,26kg.

Samsung Notebook RV508

Samsung RV508 prijenosnik pruža korištenje najnaprednije mobilne tehnologije po cijeni netbooka. Numerička tipkovnica sa 17 tipki te izbor korisnih alata pojednostavljuju svakodnevne zadatke poput dijeljenja informacija, gledanja filmova ili igranja videoigara.

Samsung Notebook RC510

Samsung RC510E opremljen je HD zaslonom veličine 15,6 inča s nevjerojatnom 300nit osvjetljenjem, a ima opciju snimanja i reproduciranja videa koristeći koristeći integriranu 1.3M (HD) web kameru. Opremljen je Intel® CoreTM i5/i3 procesorom i Windows® 7 Home te NVIDIA® OptimusTM grafičkom karticom.

Samsung Notebook RV509/ RV709

Samsung RV509/709 karakterizira moderan dizajn izvana, a snažna NVIDIA GeForce 315M grafička kartica iznutra koja omogućava savršenu sliku na HD LED zaslonu veličine 15,6 ili 17,3 inča. Jedinstvena Fast Start tehnologija omogućuje pokretanje prijenosnika iz sleep mode-a za nekoliko sekundi od podizanja poklopca ili pritiska na tipku za uključivanje.

Samsung Notebook RV518

Moderan dizajn, koji uključuje ergonomsku Island tipkovnicu, sa snažnom NVIDIA GeForce GT 520M grafičkom karticom. Jedinstvena Fast Start tehnologija omogućuje pokretanje prijenosnika iz sleep mode-a za nekoliko sekundi od podizanja poklopca ili pritiska na tipku za uključivanje. Također, putem Samsungove opcije PhoneShare možete se povezati na Internet koristeći pametni telefon - na taj način možete pretraživati Internet, družiti se ili slati e-mail poruke gdje god se nalazili.

Vezane vijesti

Lenovo predstavio nove Ultrabook prijenosnike

Lenovo predstavio nove Ultrabook prijenosnike

Lenovo je hrvatskim korisnicima predstavio dugo očekivane Ultrabook prijenosnike IdeaPad U30 i U410. Lenovo Ultrabook prijenosnici kombiniraju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika