12.05.2011. / 14:13

Autor: Nacional.hr

Nema tajni: Tedeschi mjesečno zaradi 233 tisuće kuna bruto

U izvješću o poslovanju Atlantic Grupe ističe se kako su u 2010. godini ispunili najavljena očekivanja uz 3 postotni rast prihoda od prodaje i 12 postotni rast dobiti prije oporezivanja

Emil TedeschiEmil TedeschiSlužbeni podaci Atlantic Grupe objavljeni na njihovim web stranicama otkrili su koliku plaću ima predsjednik uprave tvrtke. Plaća i naknada za služenje u Nadzornom odboru Tedeschiju su tako prošle godine donijeli nešto manje od 2,8 milijuna kuna bruto. Podijeljeno na jednake mjesečne iznose, to iznosi 233 tisuće kuna bruto, a na kraju godine tome treba dodati još 11 milijuna kuna od dividende.

Zanimljivo je kako ni ostali članovi Uprave i Nadzornog odbora nisu ništa slabije plaćeni. Tako se plaće članova Uprave kreću od 2,4 milijuna do 1,2 milijuna kuna bruto. Naknade članovima Nadzorog odbora osjetno su manje, ali ipak daleko od hrvatskog prosjeka. Tako predsjednik NO mjesečno dobije nešto više od 32 tisuće kuna, dok članovi primaju 13,3 tisuće.

U izvješću o poslovanju Atlantic Grupe ističe se kako su u 2010. godini ispunili najavljena očekivanja uz 3 postotni rast prihoda od prodaje i 12 postotni rast dobiti prije oporezivanja. Kako ključni događaj istaknuta je akvizicija Droge Kolinske.

Vezane vijesti

Atlantic Grupa i Agrokor prodali svoje udjele u RTL Hrvatska

Atlantic Grupa i Agrokor prodali svoje udjele u RTL Hrvatska

Agrokor i Atlantic Grupa objavili su kako su prodali svoje 13 postotne udjele u RTL Hrvatska većinskom vlasniku RTL Grupi. U obavjesti objavljenoj na… Više

Komentari

registracija
9/3/10

nostradurus, 12.05.11. 16:03

Dajte mi kredit da vas sve kupim, a zatim svi vi radom odradite moje rate kredita. Moja plaća više nije upitna, kada svi rade za mene.


registracija
21/2/11

skyway, 12.05.11. 17:38

Ovo je strasno kako je ova bajna Hrvatska omogucila bogacenje pojedinaca, obrnuto proporcijalno siromasenju naroda. Tko je taj Tedeschi? Sitni zicar "s naglasenim poslovnim duhom", a nije uspio zavrsiti ni fakultet. A koliki mladi i obrazovani ljudi came po listama nezaposlenih u drzavi koja ih je prevarila i pokrala pred vlastitim ocima... I unistila buducnost.
Citajuci ovako sto hvata me jeza...Predamnom je pasteta, pomadora i komad kruha, tako da danas imam rucak "Bogu hvala". Tu je i kompjutor kao laznjak mojeg standarda, jer je tudji i svaki cas ceka povratak vlasniku, "a zivot tece, cvili macka i slutim narod koji ce sve ovo pozlatiti..."


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika