13.05.2011. / 15:01

Autor: Totalsport

HOO: Predsjednik Mateša sa upravljačkim i stručnim vodstvom HOU-a

Bilo je riječi i o mogućnostima plasmana na OI London 2011. i kvalifikacijskom sustavu koji je ocijenjen vrlo složenim, te o razvojnim programima HOO-a za trenere, nastupu u Europskoj ligi u skupini s Velikom Britanijom, Slovenijom i Belgijom, a koja počinje u svibnju, o priprema ženske odbojkaške reprezentacije u Poreču, gradu partneru HOO-a, te nizu drugih zadataka koji čekaju HOU-u

Zlatko MatešaZlatko MatešaPredsjednik HOO-a Zlatko Mateša primio je u petak predsjednika Hrvatske odbojkaške udruge (HOU) Zdeslava Barača i izbornike hrvatske odbojkaške reprezentacije, Irinu Kirilovu i Radu Malevića.

U srdačnom razgovoru rezimirali su stanje hrvatske odbojke nakon brojnih poteškoća, a iz kojeg izlazi, kako je kazao predsjednik Barač, s novim licem i gotovo potpuno stručno, upravljački i igrački usklađena. Jamstvo za buduće sportske rezultate su izbornička imena, sportski autoriteti, Kirilova i Malević.

Bilo je riječi i o mogućnostima plasmana na OI London 2011. i kvalifikacijskom sustavu koji je ocijenjen vrlo složenim, te o razvojnim programima HOO-a za trenere, nastupu u Europskoj ligi u skupini s Velikom Britanijom, Slovenijom i Belgijom, a koja počinje u svibnju, o priprema ženske odbojkaške reprezentacije u Poreču, gradu partneru HOO-a, te nizu drugih zadataka koji čekaju HOU-u.

Sugovornici su se složili da je natjecateljski kalendar prigoda da se odbojka uz suradnju sa Sportskom televizijom u medijskom smislu pozicionira na mjesto koje joj po atraktivnosti igre i medijskom interesu pripada.

Predsjednik Mateša, naglasio je otvorenost olimpijske obitelji za potpunu suradnju sa Hrvatskom odbojkaškom udrugom, zasad sa statusom privremenog člana HOO-a, o čijoj bi se promjeni, a u skladu sa s pravnim aktima HOO-a doskora moglo razgovarati u HOO-u.

Vezane vijesti

Finska prejaka za Hrvatsku

Finska prejaka za Hrvatsku

Hrvatski odbojkaši startali su porazom na pretkvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre u Londonu. Izabranici Rade Malevića u osječkom su Gradskom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika