16.05.2011. / 07:00

Autor: Ružica Đukić

Nina Gudeljević: Još nismo dali ime našem sinčiću

Bivša Miss Hrvatske prije nekoliko dana carskim rezom je rodila treće dijete a njihov dolazak kući iz bolnice nestrpljivo su iščekivali njezin suprug, poduzetnik Hrvoje Gudeljević te njihovo dvoje djece - šestogodišnji Ante i petogodišnja Lucija

Bivša Miss Hrvatske postala je mama po treći putBivša Miss Hrvatske postala je mama po treći put“Beba i ja smo dobro, već smo kući. Još uvijek nismo odabrali ime jer Hrvoje i ja imamo svoje želje, djeca pak svoje. Imamo još mjesec dana, nigdje nam se žuri s odlukom", rekla je u telefonskom razgovoru za Extru Nina Gudeljević, bivša Miss Hrvatske, a danas supruga poduzetnika Hrvoja Gudeljevića, vlasnika tvrtke Feroterm.

Ona je prije nekoliko dana u privatnoj poliklinici Podobnik carskim rezom rodila sinčića, svoje treće dijete. Nina i Hrvoje Gudeljeviće u braku su već šest i pol godina, a osim novorođenog sina imaju još dvoje djece, šestogodišnjeg sina Antu te petogodišnju Luciju. Vjenčali su se dvije godine nakon što je Nina, djevojačkog prezimena Slamić, pobijedila na izboru za Miss Hrvatske. Na pitanje boji li se hoće li s troje djece sve uspjevati uskladiti, rekla je: "Sad smo toliko usklađeni da obavljamo poslove već rutinski. Sad je u stvari najlakše jer mi je sve već poznato".

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika