16.05.2011. / 10:07

Autor: Nacional.hr

PlayStation Network ponovno uključen, pa isključen zbog "održavanja"

Iz Sonya su poručili korisnicima da budu strpljivi jer očekuju velik promet na serverima zbog promjena korisničkih podataka, ali se nadaju da će se stanje s vremenom popraviti

PlayStation Network još uvijek otežano radi (Reuters)PlayStation Network još uvijek otežano radi (Reuters)Sony je obavijestio svoje korisnike PlayStation Networka kako će postpuno početi ponovno uključivati mrežu koja je ugašena početkom mjeseca zbog nekoliko hakerskih napada u kojima su ukradeni milijuni korisničkih podataka.

I baš kada su se korisnici PlayStationa i PSN-a ponadali da će moći ponovno koristiti sve prednosti PSN-a, pojavili su se novi problemi. Naime, kako javlja Cnet, korisnici su se putem društvenih mreža počeli žaliti da je mreža radila desetak minuta da bi se veza nakon toga prekinula uz poruku kako se radi na "održavanju".

Iz Sonya su poručili korisnicima da budu strpljivi jer očekuju velik promet na serverima zbog promjena korisničkih podataka, ali se nadaju da će se stanje s vremenom popraviti.

Vezane vijesti

Hakeri napali britansko ministarstvo unutarnjih poslova

Hakeri napali britansko ministarstvo unutarnjih poslova

Britansko ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je u subotu navečer da istražuje informacije o cyber napadu skupine Anonymous na njihovu internet… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika