16.05.2011. / 14:54

Autor: Totalsport

Hanžek: Pripreme u punom jeku za još jedan spektakl na Mladosti

Direktorica Ivana Brkljačić istaknut će da u ovim kriznim vremenima neće biti razbacivanja, ali da će miting na Mladosti zadržati razinu jer menadžer Daniel Wessfeldt obavlja pregovore s vrhunskim atletičarima i atletičarkama koje će ove godine oduševljavati tradicionalno ispunjene tribine stadiona uz Savu

Ivana Brkljačić Ivana Brkljačić Svibanj je mjesec u kojem se na scenu vraća "kraljica sportova". Aletska sezona krenula je u Aziji, Dijamantna liga otvorena je u Dohi, neki sportaši su upoznali stadion u korejskom Daeguu koji će u kolovozu ugostiti Svjetsko prvenstvo, a hrvatske vedete Blanka Vlašić i Sandra Perković u lov na dijamante krenule su u Šangaju.

Međutim, vrhunac atletske sezone u Hrvatskoj dogodit će se devet dana nakon završetka Svjetskog prvenstva. IAAF World Challenge Zagreb ove godine je na rasporedu 13. rujna, a pripreme za popularni Hanžek su u punom jeku. Direktorica Ivana Brkljačić istaknut će da u ovim kriznim vremenima neće biti razbacivanja, ali da će miting na Mladosti zadržati razinu jer menadžer Daniel Wessfeldt obavlja pregovore s vrhunskim atletičarima i atletičarkama koje će ove godine oduševljavati tradicionalno ispunjene tribine stadiona uz Savu.

Letvica je postavljena visoko, lanjski miting bio je najbolji u 60-godišnjoj povijesti, ali kao što Blanka Vlašić, zaštitno lice Hanžeka, leti preko letvice, tako organizacija ove godine namjerava preletjeti prošlogodišnji domet. Zagrepčani će 13. rujna sigurno moći uživati u vrhunskoj atletici, najveće natjecanje koje se održava svake godine u glavnom hrvatskom gradu, postavilo je standarde od kojih se ne odustaje.

Naravno da se očekuje kako će najveće zvijezde i ove godine biti Blanka Vlašić i Sandra Perković, da će se na Hanžeku moći predstaviti i brojni talenti jer ovo je miting koji mora promovirati i hrvatsku atletiku. Ali to sigurno neće biti sve, u mjesecima koji dolaze bit će puno dobrih vijesti od menadžera Wessfeldta koji ponovo sprema iznenađenja na startnim listama.

Discipline IAAF World Challenge Zagreb 2011. godine:

atletičari

100 m

400 m

1500 m

3000 m zapreke

110 m prepone (Memorijalna utrka Boris Hanžeković)

Skok u dalj

Bacanje kugle

Bacanje diska

Bacanje kladiva

atletičarke

100 m

200 m

400 m

800 m

100 m prepone

Skok u vis

Skok s motkom

Bacanje diska

Vezane vijesti

Bolt: Nitko u Londonu nema šanse protiv mene!

Bolt: Nitko u Londonu nema šanse protiv mene!

Najbrži čovjek svijeta Usain Bolt "obavijestio" je sve konkurente na predstojećom Olimpijskim igrama u Londonu da nemaju što tražiti protiv njega u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika