18.05.2011. / 13:11

Autor: Nacional.hr

Australski par tvrdi da su reinkarnirani Isus i Marija Magdalena

Par ima svojim kult koji se zove Divine Truth, u prijevodu Božanska Istina i koji ima 40-tak članova

IlustracijaIlustracijaAustralski par tvrdi da su njih dvoje, nakon 2000 godina, reinkarnacija Isusa i Marije Magdalene, prenosi Aol News.

Alan John Miller i Mary Suzanne Luck tvrde da su prije 2000 godina prvi put stigli na Zemlju kao Isus i Marija Magdalena i da su u ovom životu njihova reinkarnacija. Par ima svojim kult koji se zove Divine Truth, u prijevodu Božanska Istina i koji ima 40-tak članova. Miller tvrdi da je zbog svoje ljubavi prema Bogu, shvatio da je on Mesija o kojem su pričali drevni proroci i da je u procesu razvoja koji mogu proći i drugi ljudi, ako to žele. Pred dvije godine par je zajedno sa ostalim članovima kulta, koji postoji od 2007., kupio veliki komad zemlje blizu Queeslanda, vrijedan 4000,000 dolara na kojem se sastaju i na kojem planiraju izgraditi međunarodni centar za posjetitelje.

Iz australskg Centra za informiranje o kultovima tvrde da da je ovakva vrsta kulta opasna jer podčinjava ranjive ljude pod izlikom da im je to pravo dano od Boga.

Vezane vijesti

Kerum: 'Nema svatko pamet i kvocijent inteligencije kao ja'

Kerum: 'Nema svatko pamet i kvocijent inteligencije kao ja'

Splitski gradonačelnik Željko Kerum potvrdio je danas kako na Marjanu kani izgraditi kip Isusa Krista najveći na svijetu, ocijenivši da će to biti i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika