18.05.2011. / 12:36

Autor: Nacional.hr

SAP World Tour 2011. pod motom prevladavanja kriznih vremena

Konferencija SAP World Tour 2011 će kao i svih ovih godina sudionicima osigurati da iz prve ruke, od SAP-ovih vodećih ljudi, partnera i lokalnih suradnika, doznaju o ključnim područjima od interesa, uključujući rješenja za tvrtke svih veličina te specifičnim aplikacijama za pojedine djelatnosti

Neven Lušić, Igor Dropulić i Boris BaukNeven Lušić, Igor Dropulić i Boris BaukJučer je na konferenciji za medije održanoj u zagrebačkom restoranu Peoples, tvrtka SAP najavila održavanje konferencije SAP World Tour 2011. Već osmu godinu zaredom SAP organizira najznačajniji poslovni događaj godine koji će se ove godine održati 08. lipnja u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu. Ovogodišnji konferencijski moto „RUN BETTER" odražava nastojanja da se prevladaju krizna vremena i osigura održivi poslovni razvoj. Konferenciju SAP World Tour 2011 snažno podržava Njemačko veleposlanstvo u Republici Hrvatskoj uz visoko pokroviteljstvo samog njemačkog veleposlanika, dr. Bernda Fischera.

Konferencija SAP World Tour 2011 dio je svjetske turneje koja se odvija u 80 gradova širom svijeta, a u Hrvatskoj osim tehnoloških donosi i poslovne inovacije i trendove. Sa svojom vodećom tržišnom pozicijom u Republici Hrvatskoj, SAP omogućuje kreiranje preduvjeta gospodarske održivosti te preuzimanje uloge inicijatora u predstavljanju rješenja za transparentno i uspješno poslovanje svih poslovnih subjekata. Ovogodišnji sudionici svjedočit će SAP-ovim izravnim inicijativama da svojim referentnim projektima doprinesu lokalnom oporavku gospodarstva, a čiji će se zaključci moći izravno koristiti u razvojnim strategijama državnih institucija i privatnog poduzetništva. Riječ je o održavanju dviju panel diskusija. Jedna usmjerena na javni sektor, a druga na gospodarski sektor.

Konferencija SAP World Tour 2011 će kao i svih ovih godina sudionicima osigurati da iz prve ruke, od SAP-ovih vodećih ljudi, partnera i lokalnih suradnika, doznaju o ključnim područjima od interesa, uključujući rješenja za tvrtke svih veličina te specifičnim aplikacijama za pojedine djelatnosti. Na ovogodišnjoj konferenciji većinu predavanja će održati domaći stručnjaci i vodeći gospodarstvenici dok će gostovanja stranih stručnjaka biti usmjerana na inovacije i trendove u IT poslovanju koji su primijenjivi u Hrvatskoj.

Sadržajno je konferencija SAP World Tour 2011 podijeljena na dva ključna dijela. U prvom dijelu će direktor Igor Dropulić predstaviti viziju tržišta za predstojeći period, dok će veleposlanik Njemačke u Republici Hrvatskoj, dr. Bernd Fischer predstaviti nužnost sustavnog vođenja poslovanja temeljem provjerenih i izvedivih projekata. Prvi dio konferencije zaključit će se odgovorima panelista javnog sektora, dok je drugi dio konferencije posvećen gospodarskom sektoru. Nakon toga predavanja će održati vodeći domaći stručnjaci, a svoje će prezentacije fokusirati na područja rada u kojima posjeduju višegodišnje iskustvo i referentne projekte. Paralelno sa održavanjem ključnih konferencijskih teza, SAP-ovi partneri (b4b, HP, KING ICT, IBM, CubeServ, Siemens i S&T) moći će zainteresiranim uzvanicima predstaviti novosti iz svojih portfelja rješenja te nove proizvode.

Cjelokupni sadržajni koncept konferencije SAP World Tour 2011 posvećen je održivom poslovanju, trendovima u rješavanju recesijskih ekonomskih okruženja, studijama slučaja i primjerima hrvatskih tvrtki koje maksimaliziraju svoje poslovanje kako bi osigurale poslovni razvoj. SAP će i ove godine svoj rad promovirati kroz društvene mreže i forume: Facebook, LinkedIN i Twitter, dok će redovito objavljivati na Youtube kanalu video sadržaj.

Nakon službenog dijela konferencije koji završava u 17 sati sudionici će se moći neformalno družiti na jednoj od terasa Muzeja suvremene umjetnosti, a svi zainteresirani moći će se pridružiti after conference programu u zagrebačkom klubu Mansion na Jarunu.

Vezane vijesti

Tehnologijom do jednostavnijeg življenja

Tehnologijom do jednostavnijeg življenja

Prema novom Ketchumovom indeksu digitalnog življenja (Ketchum Digital Living Indeks), jednostavnost je ono što ljudi žele od pametnih telefona,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika