Objavljeno u Nacionalu br. 809, 2011-05-17

Autor: Nacional.hr

Film o Top stipendiji pušten u Rijeci i Splitu

NCL i partneri predstavili film o Top stipendiji snimljen povodom desete obljetnice

Na Tehničkom fakultetu u Rijeci studenti u društvu prorektora sveučilišta Tončija Mikca, dobitnika Top stipendije Vedrana Kirinčića i Davora Karlovića, Krunoslava Vege iz Janafa te voditelja projekta Dubravka PeričićaNa Tehničkom fakultetu u Rijeci studenti u društvu prorektora sveučilišta Tončija Mikca, dobitnika Top stipendije Vedrana Kirinčića i Davora Karlovića, Krunoslava Vege iz Janafa te voditelja projekta Dubravka PeričićaU sklopu Tehničkog fakulteta u Rijeci i Kemijsko-tehnološkog fakulteta u Splitu održane su prezentacije filma Top stipendija za top studente. Film prikazuje pet studenata dobitnika Top stipendije iz različitih dijelova Hrvatske, s različitim svjetonazorima i različitim profesionalnim usmjerenjima, koji zajedno sa svojim prijateljima i članovima obitelji govore o svojim dosadašnjim postignućima, o planovima za budućnost, ali i o pogodnostima koje im je donijela ova prestižna nagrada i vrijedna titula Top studenta. U sklopu promotivnog obilaska sveučilišnih gradova u Republici Hrvatskoj studentima su se, uz projekt, predstavile i tvrtke partneri akcije.

Nakon puštanja filma
gospodin Vladimir Dujić iz Ine prezentirao je studentima Kemijsko-tehnološkog fakulteta u Splitu programe zapošljavanja Nakon puštanja filma gospodin Vladimir Dujić iz Ine prezentirao je studentima Kemijsko-tehnološkog fakulteta u Splitu programe zapošljavanja Tako je u Rijeci predstavljen Jadranski naftovod d.d. sa svojim programima zapošljavanja i mogućnostima koje nude mladim i visokoobrazovanim pojedincima bez radnog iskustva, a u Splitu Ina d. d. s programom zapošljavanja za mlade Growww, međunarodnim natjecanjem Freshhh, Pims akademijom i projektom naj mentor/ica. Snimanje filma podržala je Vlada Republike Hrvatske te sveučilišta u Zadru, Osijeku i Zagrebu. Ove godine stipendijski fond od 1.080,00 kuna bit će podijeljen kroz 25 stipendija u iznosu od 40.000 kuna kroz deset rata, a novac su osigurale tvrtke Jadranski naftovod d.d., Ina d.d., Erste Card Club d.d., Hrvatska poštanska banka d.d. i Vipnet d.o.o. te dva regionalna partnera projekta Tankerska plovidba d.d. i Turisthotel d.d. iz Zadra koji osiguravaju dodatne dvije stipendije za studente zadarskog sveučilišta.

Tijekom proteklih devet godina u Top stipendiju je uloženo oko deset milijuna kuna te je dodijeljeno 247 stipendija, što ovaj hvalevrijedan projekt pozicionira u sam vrh akcija koje nagrađuju studentski trud i zalaganje. Više o samoj akciji i načinima prijavljivanja možete pronaći na službenoj web stranici www.topstipendija.net ili na portalu www.nacional.hr.

Vezane vijesti

'Top stipendija' odgođena za sljedeću godinu

'Top stipendija' odgođena za sljedeću godinu

Obavještavamo vas da ove godine nećemo biti u mogućnosti organizirati našu tradicionalnu akciju „Top stipendija za top studente“. Razlozi za takvu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika