19.05.2011. / 13:35

Autor: Martina Čizmić

Mafiji je odzvonilo: Tele2 predstavio novu tarifu, ali i novu maskotu

Popularne mafijaše koji su godinama bili njihova prepoznatljiva lica zamijeniti će crna ovca Gregor

Julian OgrinJulian OgrinMobilni operater Tele2 predstavio je novi oglašivački koncept u Hrvatskoj, ali i novu tarifu namijenjenu prije svega pretplatnicima koji žele kupiti ili već posjeduju smartphone ili tablet uređaje.

Smart tarifa tako nudi pretplatnicima mogućnost odabira različitih paketa vrijednosti od 100 do 400 kuna u koje je uključeno od 500 Mb do 4 Gb podatkovnog prometa odnosno od od 250 do 4000 minuta razgovora.

Uz novu tarifu, pretplatnici će moći odabrati i između tri smartphone uređaja i to Samsung Galaxy 3, Galaxy Ace i Huawei U 8300.

No, osim što su predstavili novu tarifu, u Tele2 su odlučili promijeniti i oglašivački koncept. Tako će popularne mafijaše koji su godinama bili njihova prepoznatljiva lica zamijeniti crna ovca Gregor.

Kako su pojasnili predsjenik Uprave Tele2 Hrvatska Julian Ogrin, direktor marketinških komunikacija Tele2 Fredrik Wrahme i direktor marketinga Tele2 Hrvatska Mihail Černjišev, novi koncept spaja i kvalitetu i nižu cijenu.

Sloganom "I ovce i novce" te likom crne ovce Gregora žele korisnicima pokazati da je Tele2 drugačiji od drugih. Dodali su kako se lik ovce zgodno uklopio u popularnu hrvatsku uzrečicu "ne možeš imati i ovce i novce", ali ističu i kako će njihov koncept pokazati kako se to ipak može.

Vezane vijesti

VIPnet jedini ostvario rast u poslovima s državom

VIPnet jedini ostvario rast u poslovima s državom

Državne institucije i javna poduzeća lani su potrošili 128,3 milijuna kuna na nabavu telekom usluga, što je 45 posto manje u odnosu na 2010. HT -… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika