19.05.2011. / 17:18

Autor: Totalsport

Karatisti na prijemu u HOO-u

Uz predsjednika Hrvatskog karate saveza Stjepana Čelana, na prijemu su bili Jelena Kovačević, osvajačica srebrne medalje, osvajači brončanih medalja Ivona Tubić, Ana-Marija Čelan, Pero Vučić i muška ekipa u sastavu Danil Domdjoni, Marko Lučić, Goran Lučin, Vinko Ursić-Glavanović, Alan Šurbek, Rene Pernuš i Miroslav Maričević, te izbornici Radenko Blagojević i Dragutin Galina kao i trener reprezentacije Dario Keča

Hrvatska karate reprezentacijaHrvatska karate reprezentacijaPredsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i Josip Čop ugostili su izaslanstvo Hrvatskog karate saveza (HKS) u čijem su sastavu bili aktualni nositelji europskih medalja sa netom održanog 46. Europskog prvenstva za seniore (EP) u Zürichu.

Uz opetovane pohvale i čestitke vrhunskim sportašima, među kojima je i Jelena Kovačević, srebrna sa EP-a i višestruka finalistkinja europskih natjecanja, predsjednik Zlatko Mateša i glavni tajnik Josip Čop pohvalili su koordinirani stručni i upravljački rad Saveza pod vodstvom predsjednika HKS-a Stjepana Čelana. Udio u uspjehu karatea, složili su se sugovornici, ima i posebna suradnja HOO-a i MORH-a, koji su sporazumom iz rujna 2009. osigurali skupinu vojnih objekata za pripreme vrhunskih sportaša. Zahvaljujući tom sporazumu stvoreni su uvjeti za adekvatnu pripremu karatista u vojarni u Delnicama.

Uz predsjednika Hrvatskog karate saveza Stjepana Čelana, na prijemu su bili Jelena Kovačević, osvajačica srebrne medalje, osvajači brončanih medalja Ivona Tubić, Ana-Marija Čelan, Pero Vučić i muška ekipa u sastavu Danil Domdjoni, Marko Lučić, Goran Lučin, Vinko Ursić-Glavanović, Alan Šurbek, Rene Pernuš i Miroslav Maričević, te izbornici Radenko Blagojević i Dragutin Galina kao i trener reprezentacije Dario Keča.

Vezane vijesti

HOO: Sjednica Vijeća HOO-a u utorak, 31. svibnja

HOO: Sjednica Vijeća HOO-a u utorak, 31. svibnja

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša sazvao je 25. redovnu sjednicu Vijeća koja će se održati u utorak, 31. svibnja u 11.30… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika