21.05.2011. / 15:25

Autor: Hina

Princ William i Kate vratili su se s medenog mjeseca

Princ William i njegova supruga Catherine vratili su se u Britaniju nakon 10-dnevnog medenog mjeseca na Sejšelima, objavljeno je u subotu.

Mladi kraljevski bračni parMladi kraljevski bračni parPrinc William i njegova supruga Catherine vratili su se u Britaniju nakon 10-dnevnog medenog mjeseca na Sejšelima, objavljeno je u subotu.

"Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea vratili su se u Britaniju nakon medenog mjeseca na Sejšelima", objaviljeno je u subotu iz palače Saint James, službene rezidencije prinčevskog para, koja je dosad odbijala precizirati odredište njihova medenog mjeseca zbog sigurnosti zaštite privatnosti.

Britanski tisak izvijestio je da su princ William i njegova supruga otputovali na jedan otok u privatnom vlasništvu na Sejšelima, rajskom arhipelagu u Indijskom oceanu.

"Par je u potpunosti iskoristio vrijeme provedeno zajedno te zahvaljuje vladi Sejšela na pomoći", dodala je palača Saint James.

Palača nije objavila kada će se princ William, pilot za spašavanje u bazi Royal Air Forcea na velškom otoku Angleseyju vratiti na posao.

Palača Saint James nije željela komentirati ni eventualan susret vojvode i vojvotkinje od Cambridgea s predsjednikom Barackom Obamom, kojega se sljedeći tjedan očekuje u Londonu u okviru europske turneje.

Vezane vijesti

Argentina podnijela tužbu protiv Britanije u UN-u

Argentina podnijela tužbu protiv Britanije u UN-u

Argentina je u UN-u službeno podnijela tužbu zbog britanske "militarizacije" u južnom Atlantiku, a glavni tajnik UN-a Ban Ki-moon pozvao je obje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika