23.05.2011. / 07:00

Autor: Extra

Anita Kolovrat Narany: Jerry i ja radimo na prvom djetetu

Samo sedam mjeseci pjevačici i španjolskom DJ-u Jerryju Roperu bilo je dovoljno da shvate da je njihova ljubav ono pravo: ovih dana bave se planiranjem svadbe i otkrivaju da bi uskoro željeli postati roditelji

Par je spojila ljubav prema glazbi, a vezu su započeli preko SkypeaPar je spojila ljubav prema glazbi, a vezu su započeli preko SkypeaHouse pjevačica Anita Kolovrat Narany i DJ i producent Jerry Ropero počeli su surađivati prije nepunih sedam mjeseci, a već sada na njenoj ruci blista zaručnički prsten s velikim dijamantom. Sve je počelo kada je Narany kontaktirala markantnog Španjolca da ga pita za savjet oko novoga singla. “Zaljubio sam se već nakon dva mjeseca intenzivne veze preko Skypea. I priznajem, malo sam pogurao menadžera da mi dogovori gažu u Zagrebu, morao sam upoznati Anitu“, kaže Jerry Ropero. Samo mjesec i 13 dana nakon prvog susreta u zagrebačkom klubu Shamballa, Jerry se već preselio u Zagreb.

Planovi za svadbu već su u punom zamahu, a počinju raditi i na prvome djetetu. “Oboje bismo htjeli imati troje djece. Uvijek sam željela da mi prvo dijete bude djevojčica i da se zove Gabriela. “, ispričala je Anita Kolovrat Narany, a 40-godišnji producent našalio se da bi najpoštenije bilo prvoga sina nazvati Skype i tako odati počast internetskoj aplikaciji koja im je pružila puno prekrasnih trenutaka, prve dane veze, prve dugonoćne razgovore, pa i samu prosidbu.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika