23.05.2011. / 12:39

Autor: Hina

"Pirati s Kariba 4" zaradili 90 milijuna dolara za vikend

"Pirati s Kariba: Nepoznate plime" zaradili su 90, 1 milijun dolara na američkim blagajnama prvog vikenda prikazivanja, nešto manje od predviđenog ali i dalje najviše od svih filmova ove godine, objavljeno je u nedjelju iz filmskog studija Walt Disney Co.

Johnny DeppJohnny Depp"Pirati s Kariba: Nepoznate plime" zaradili su 90, 1 milijun dolara na američkim blagajnama prvog vikenda prikazivanja, nešto manje od predviđenog ali i dalje najviše od svih filmova ove godine, objavljeno je u nedjelju iz filmskog studija Walt Disney Co.

Četvrti nastavak Disneyjeva blockbustera i prvi u tehnici 3D, zaradio je dodatnih 256,3 milijuna dolara izvan SAD-a i tako postavio rekord kao najisplativije međunarodno filmsko otvaranje svih vremena, priopćuje Disney.

Ukupno su najnoviji "Pirati s Kariba" zaradili širom svijeta 346,4 milijuna u prvih nekoliko dana prikazivanja.

Glavnu ulogu u filmu i dalje tumači američki glumac Johnny Depp, dok je glavnu žensku ulogu preuzela Španjolka Penelope Cruz.

Film se u hrvatskim kinima može pogledati od četvrtka, 19. svibnja.

Vezane vijesti

Vodič kroz sazrijevanje jednog genija

Vodič kroz sazrijevanje jednog genija

S obzirom da je premijera odgađana dvije godine i da se nikad nije pojavio u festivalskim krugovima, "The Rum Diary" otprve nije slutio na dobro te… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika