Objavljeno u Nacionalu br. 810, 2011-05-24

Autor: Dubravko Peričić

Film 'Top stipendija' prikazan u Osijeku

OSJEČKO SVEUČILIŠTE čestitalo deseti rođendan akciji Top stipendija za top studente

NA ELEKTROTEHNIČKOM
FAKULTETU studentima su se pridružili prorektor Drago Žagar i dekan Elektrotehničkog
fakulteta Radoslav GalićNA ELEKTROTEHNIČKOM FAKULTETU studentima su se pridružili prorektor Drago Žagar i dekan Elektrotehničkog fakulteta Radoslav GalićOvogodišnja promotivna turneja Top stipendija za top studente završila je predstavljanjem filma o dobitnicima ove prestižne nagrade studentima na Sveučilištu Josipa Jurja Stossmayera u Osijeku. Film je snimljen povodom obilježavanja desete godišnjice akcije, a njegovu su produkciju sufinancirali Vlada Republike Hrvatske, sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku te sveučilišta u Zadru i Zagrebu. U ovom filmu studenti govore o sebi, svojim dostignućima i planovima za budućnost, a cilj filma je potaknuti gospodarstvenike i društvo u cijelosti na ulaganje u znanje, trud i obrazovanje jer je to jedini način za ubrzanje razvitka zemlje. Na promotivnoj turneji koja se održala na Elektrotehničkom i Ekonomskom fakultetu u Osijeku uz Nacional kao osivača predstavile su se dvije tvrtke - partneri projekta Vipnet i Erste Card Club.

PROREKTOR SVEUČILIŠTA u Osijeku i član stipendijskog vijeća prof. dr. sc. Drago Žagar ovom je prilikom izjavio da se osječki studenti svake godine sve više prijavljuju za Nacionalovu Top stipendiju. Svojim biografijama pokazuju da se radi o izvanrednim studentima, ali nijanse odlučuju o izboru najboljih. Nikolina Škoc iz službe za ljudske resurse u Erste Card Clubu na Ekonomskom je fakultetu predstavila proizvode i procese zapošljavanja u svojoj tvrtki te naglasila da je ECC već desetu godinu ponosan partner, izrazivši time nadu da će se ova tradicija nastaviti i ubuduće. Uz ove dvije tvrtke financijska sredstva za ovogodišnjih 27 stipendija osigurale su i Ina d.d., Janaf d.d., Hrvatska poštanska banka d.d. te dva regionalna partnera sa Zadarskog područja Turisthotel d.d. i Tankerska plovidba d.d.. Ovogodišnji stipendijski fond iznosi 1.080.000 kuna, a prijave su produžene do 5. lipnja. Sve dodatne informacije dostupne su na www.topstipendija.net i portalu www.nacional.hr.

Vezane vijesti

Josipović: Pratit ću razvoj karijera novih Top stipendista

Josipović: Pratit ću razvoj karijera novih Top stipendista

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović uručuio je u Predsjedničkim dvorima dobitnicima Top stipendije za top studente prve rate za akademsku godinu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika