25.05.2011. / 09:53

Autor: Hina

Oskarovka snima film o smrti Bin Ladena

Dugometražni film koji još nema naslova pratit će tajnu operaciju američkih vojnih snaga 2. svibnja u kojoj je uhvaćen šef Al Kaide

Kathryn Bigelow čiji je "Narednik James" osvojio šest Oscara 2010. godine, snimit će film o američkoj operaciji koja je završila smrću Osame Bin Ladena 2. svibnja u Pakistanu, objavio je u utorak filmski studio Columbia Pictures.

"Columbia Pictures otkupio je prava na američku distribuciju novog filma dobitnice Oscara Kathryn Bigelow i Marka Boala, redateljice i scenarista 'Narednika Jamesa', najboljeg filma 2010. po odabiru Američke akademije filmskih znanosti i umjetnosti", piše u priopćenju Amy Pascal, supredsjednica studija Sony Pictures Entertainment.

Dugometražni film koji još nema naslova pratit će tajnu operaciju američkih vojnih snaga 2. svibnja u kojoj je uhvaćen šef Al Kaide.

Bigelow i Boal od 2008. rade na temi progona američkog neprijatelja br. 1.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

registracija
23/8/09

xaron, 27.05.11. 01:42

Oskarovka snima film o Bin Ladenu, Nobelovac za mir likvidirao Bin Ladena, ima li jos koja celebriti da popravi karijeru na Bin Ladenu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika