26.05.2011. / 17:16

Autor: Totalsport

HOO: Sjednica Vijeća HOO-a u utorak, 31. svibnja

Raspravit će se o prijedlogu novih pravila o kriterijima za sufinanciranje rada trenera kao i o izmjenama i dopunama lista korisnika razvojnih programa za trenere i sportaše, korisnike sredstva HOO-a

Zlatko Mateša Zlatko Mateša Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša sazvao je 25. redovnu sjednicu Vijeća koja će se održati u utorak, 31. svibnja u 11.30 sati u sjedištu HOO-a u Zagrebu.

Na opsežnom dnevnom redu Vijeća nalaze se prijedlozi odluke o imenovanju šefa misije i press-attachéa za OI London 2012, te prijedlozi raznih odluka za višesportske priredbe EYOF i Univerzijadu.

Raspravit će se o prijedlogu novih pravila o kriterijima za sufinanciranje rada trenera kao i o izmjenama i dopunama lista korisnika razvojnih programa za trenere i sportaše, korisnike sredstva HOO-a. Vijeće će izmijeniti i dopuniti listu kandidata za OI London 2012 i ZOI Soči 2014 u skladu sa ostvarenim kvalifikacijskim normama.

Slijedi verifikacija odluke o izmjeni upute za financijsku realizaciju programa u proračunu HOO-a u kojima participiraju NŠS-i. Na dnevnom redu Vijeća nalaze se i zamolbe za davanje pokroviteljstva HOO-a te prijedlozi korisnika programa lokalnog sporta "Aktivne zajednice" i "Od sportske škole do Olimpijskih igara".

Pred Vijećem će se naći izvješće o izvršenju proračuna HOO-a za razdoblje od 1. siječnja do 15. svibnja 2011.

Vezane vijesti

SDA dosljedno protiv proračuna BiH

SDA dosljedno protiv proračuna BiH

Stranka demokratske akcije Bosne i Hercegovine (SDA) potvrdila je u srijedu kako će ostati dosljedna u protivljenju proračunu za 2012. godinu u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika