30.05.2011. / 11:56

Autor: Nacional.hr

Toshiba predstavila svoja nova prijenosna računala Qosmio X770 i Qosmio X770 3D

Qosmio X770 3D podržava tehnologiju aktivnog 3D zatvarača s naočalama

Toshiba QosmioToshiba QosmioToshiba je predstavila novu liniju prvorazrednih uređaja za igru. Usmjerena prvenstveno na napredne igrače, modeli Qosmio X770 su opremljeni sa najnovijom tehnologijom koja nudi izvanredne performance za igranje sa iznimno realističnim renderingom. Povrh svega, Qosmio X770 3D podržava tehnologiju aktivnog 3D zatvarača i stavlja mobilni doživljaj igranja na višu razinu. Qosmio X770 3D i non-3D verzija, Qosmio X770, će biti dostupni tijekom drugog kvartala 2011. u Europi.

Qosmio X770: dizjaniran za vrhunski doživljaj igranja

Qosmio X770 ispunjava najzahtjevnije zadatke igrača entuzijasta i ima dodatnu snagu da se nosi s još naprednijim izazovima igranja. Stroj dolazi sa snažnim četverojezgrenim procesorom i NVIDIA najnovijom snažnom grafikom te pruža visoko kvalitetne 1080p vizuale sa performansama igranja koji je napredniji od grafike prošle generacije prijenosnih računala, koji se očituje čak i kod najbržih scena akcija. Dodatno, sa značajkama od 4GB, 6GB ili čak 8GB RAM, i briljantnim 43.9cm (17.3'') HD+ zaslonom Solid State Hybrid 4G Drive sa adaptive memorijskom tehnologijom nadopunjava vrhunsku procesorsku snagu i omogućuje iznimno brzo podizanje sustava dok HDMI sučelje olakšava spajanje prijenosnog računala na još veći vanjski ekran.

Qosmio X770 3D opremljen je ekranom od 43.9cm (17.3'') Full HD 3D koji podržava NVIDIA® 3D VisionTM tehnologiju koja omogućava korisnicima da dobiju 3D sliku kada nose naočale sa aktivnim zatvaračem. Uz to, Qosmio X770 3D je u mogućnosti prikazivati trodimenzionalne igre sa čudesnom kvalitetom. Zahvaljujući brzom odgovoru od 5ms, zaslon repoducira i brze scene akcije bez zamućenja. Integrirana 3D Web Camera sa dva objektiva omogućava 3D video konferencije i snimanje 3D fotografija.

Duh igranja: atraktivan i sportski izgled

Sa svojim tehničkim specifikacijama i izgledom, Toshiba nova vrhunska prijenosna računala za igru ističu se među gomilom. Imaju moderno, crno kućište teksture sa metalik otiskom i crvenim detaljima kombiniranim sa osvijetljenom crvenom tipkovicom i numeričkom tipkovicom. Sedam osvjetljenih kontrolnih tipaka osjetljivih i na najmanji dodir osigurava izravan pristup za često korištene aplikacije i upravljačke funkcije koje olakšavaju jednostavno korištenje.

2D u 3D DVD konverzija i mogućnosti prikazivanja

Qosmio X770 modeli velike procesorske snage čini prijenosna računala posebno prikladnim za 2D u 3D konverziju filmova pohranjene na DVDu. Qosmio X770 modeli podržavaju prikaz 3D filmova na vanjski 3D zaslon putem HDMI za gledanje 3D filmova zajedno sa prijateljima i članovima obitelji. Podrška NVIDIA 3DTV Play na Qosmio X770 3D koristi snagu grafičkog procesora za konverziju raznih PC igara u 3D i igranje na povezanom 3D TV.

Vezane vijesti

Lenovo predstavio nove Ultrabook prijenosnike

Lenovo predstavio nove Ultrabook prijenosnike

Lenovo je hrvatskim korisnicima predstavio dugo očekivane Ultrabook prijenosnike IdeaPad U30 i U410. Lenovo Ultrabook prijenosnici kombiniraju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika