31.05.2011. / 07:00

Autor: Extra

Iva Šarić i Jerko Leko: Veseli nas zajednički život u Zagrebu

Nakon života u Milanu, Monacu i Izmiru, manekenka i nogometaš na jesen će se vratiti u hrvatsku metropolu gdje će Leko igrati za klub Dinamo, a Iva će se baviti manekenstvom, fakultetom i butikom koji je nedavno otvorila; s druge strane nogometaš Dinama, Brazilac Sammir, odjurio je u Brazil spasiti uzdrmanu vezu sa zaručnicom nakon što su ga uhitili zbog vožnje u pijanom stanju

Nogometaš i njegova zaručnica najviše se vesele što će živeći u Zagrebu biti u blizini svojih obiteljiNogometaš i njegova zaručnica najviše se vesele što će živeći u Zagrebu biti u blizini svojih obiteljiPotpisivanje ugovora sa zagrebačkim NK Dinamom za nogometaša Jerka Leku značilo je povratak u omiljeni klub, a za njegovu djevojku Ivu Šarić to je značilo kraj života u avionu. Naime, kako se nogometaš zbog karijere preselio u Tursku, manekenka ga je često posjećivala u Izmiru. Sad će neko vrijeme oboje biti u Zagrebu, gdje je Iva Šarić nedavno otvorila butik. “Sve se na kraju poklopilo. Privodim faks kraju, tako da učim i dajem ispite, planiram upisivati dalje studij, a tu je, naravno, i butik s kojim smo trenutačno okupirani.”

Naime, Iva je nedavno u Kvaternik Plazi otvorila butik D’iva koji će u Hrvatsku donositi samo najbolje talijanske modne marke i time je, osim što je manekenka, postala i poduzetnica. Kada je van domovine, manekenki najviše nedostaju obitelj, prijatelji i psi. “Imam mopsa i engleskog buldoga, zovu se Truba i Dutch. Obožavam ih i previše mi fale kad me nema, a dok sam ja izvan Hrvatske, čuva ih i pazi moj brat Sven”, napomenula je Iva. Kad par sleti u Zagreb, prva postaja je uvijek restoran u vlasništvu Ivinoga tate u Ciboninu tornju. Tatina kuhinja još je jedan od razloga zašto se manekenka uvijek vraća u Hrvatsku, a i sama pomalo kuha. “Usavršila sam deserte, a sad prelazim na konkretnije stvari. Imam vremena, mlada sam”, rekla je Iva.

Kontroverzni Brazilac Sammir svojim je ponašanjem, čini se, naljutio zaručnicu koja u Brazilu očekuje rođenje njihovog sinaKontroverzni Brazilac Sammir svojim je ponašanjem, čini se, naljutio zaručnicu koja u Brazilu očekuje rođenje njihovog sinaS druge strane, posljednjih dana pozornost javnosti napadač Dinama, Jorge Sammir Cruz Campos, poznatiji kao samo Sammir, plijeni svojim nedoličnim ponašanjem. Ovaj Brazilac priveden je nakon burnog noćnog izlaska zbog vožnje u alkoholiziranu stanju. To je 23-godišnjem Sammiru već četvrti disciplinski prekršaj ove sezone. Iako zadovoljava brojne uvjete da bude izbačen iz kluba, Zdravko Mamić inzistira na njegovu ostanku. Sammirovim ponašanjem ostala je zgrožena i njegova zaručnica Yasmin Chemin, inače profesorica engleskog, koja već neko vrijeme boravi u Sao Paolu gdje čuva trudnoću.

Na pitanje u kakvom je stanju njegova veza, Sammir nam je odgovorio da mu ne smetaju nagađanja javnosti o tome je li njihovoj burnoj vezi došao kraj. Priznao nam je, ipak, da je ovih dana odletio u Sao Paolo gdje će sa svojom zaručnicom provesti tri tjedna, no potom se mora vratiti u Hrvatsku i posvetiti obavezama kluba. Sammir neće biti uz svoju, još uvijek, zaručnicu kada ona sredinom srpnja na svijet donese njihova prvog sina Noaha, što dodatno provocira nagađanja o stabilnosti njihove veze. Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Biti ili ne biti za Dinamo & Jurčića

Biti ili ne biti za Dinamo & Jurčića

Igrači Dinama odradili su u ponedjeljak popodnevni trening pa se potom uputili u karantenu. Trener Krunoslav Jurčić bio je optimističan, kao i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika