31.05.2011. / 17:19

Autor: Hina

Hobit stiže u svjetska kina u prosincu iduće godine

Prvi od dva filma koje Peter Jackson snima po romanu J.R.R. Tolkiena "Hobit" u svjetske kinodvorane stiže 14. prosinca 2012., objavio je danas Hollywood Reporter.

Martin Freeman tumači glavnu ulogu u filmuMartin Freeman tumači glavnu ulogu u filmuPrvi od dva filma koje Peter Jackson snima po romanu J.R.R. Tolkiena "Hobit" u svjetske kinodvorane stiže 14. prosinca 2012., objavio je danas Hollywood Reporter.

Prvi od dva filma koji se snimaju na Novom Zelandu zvat će se "The Hobbit: An Unexpected Journey".

Nastavak, koji u svjetska kina stiže 13. prosinca 2013., prikazivat će se pod naslovom "The Hobbit: There and Back Again".

Radnja filmova kronološki prethodi trilogiji "Gospodar prstenova", a u njezinu su središtu pustolovine Bilba Bagginsa, kojega će glumiti Martin Freeman. U filmu će se kao ostarjeli Bilbo ponovno pojaviti i Ian Holm.

Među glumcima u filmu se ponovno pojavljuju veterani "Gospodara" Ian McKellen kao Gandalf, Cate Blanchet u ulozi Galadriel, Orlando Bloom kao Legolas, Christopher Lee kao Saruman, Hugo Weaving kao Elrond, Elijah Wood kao Frodo i Andy Serkis kao Gollum.

Vezane vijesti

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Američka glumica Demi Moore, koja je službeno u studenom objavila da se rastaje od Ashtona Kutchera nakon tri godine braka, odlučila je da njezino… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika