03.06.2011. / 12:36

Autor: Hina

Scorsese će režirati film o ljubavi Burtona i Liz Taylor?

Nakon što su se sreli na snimanju Kleopatre 1963. godine, Taylor i Burton su se dvaput ženili i razvodili u 13-godišnjoj vezi

Martin ScorseseMartin ScorseseRedatelj Martin Scorsese spreman je režirati film o burnoj ljubavi glumačkih legendi Elizabeth taylor i Richarda Burtona, javlja BBC.

Nakon što su se sreli na snimanju Kleopatre 1963. godine, Taylor i Burton su se dvaput ženili i razvodili u 13-godišnjoj vezi.

Produkcijska kompanija Paramount kupila je filmska prava na nedavno objavljenu knjigu o njihovoj ljubavi "Furious Love" i stupila u pregovore sa Scorseseom. Ta knjiga, autora Sama Kashnera i Nancy Schoenberger, izdana prošle godine, privukla je malo pažnje sve do smrti Liz Taylor u ožujku.

Taylor i Burton zajedno su glumili u 11 filmova, uključujući "Tko se boji Virginije Wolf" 1966. godine koji je glumici donio njezin drugi Oscar za naslovnu žensku ulogu.

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika