05.06.2011. / 11:16

Autor: Totalsport

Wade: Nismo uzdrmani, spremni smo na odgovor

To je finale. Jedna greška i idete u poraz. Ništa strašno se nije dogodilo. Ili dobivate ili gubite. Mi smo spremni dalje pobjeđivati

Nakon dvije utakmice velikog finala NBA lige rezultat između Miamija i Dallasa je izjednačen (1-1). No, startna prednost domaćeg parketa više nije u rukama igrača s Floride, već su sada Teksašani u prednosti.

Poraz Miamija u drugoj utakmici je bio prilično bolan, budući da su vodili sa čak 15 poena razlike tijekom posljednje četvrtine. No, odgovor suparnika, ponajprije sjajnog Nijemca Dirka Nowitzkog, je bio strašan.

- Nismo uzdrmani. Poraz je bio težak i bolan. No, vidjeli smo greške, uočili ih i shvatili da ih više ne smijemo raditi. Idemo dalje, ovo neće na nas ostaviti traga. Spremni smo ponuditi odgovor Dallasu - rekao je Dwyane Wade, dok je druga zvijezda Miamija LeBron James poručio:

- To je finale. Jedna greška i idete u poraz. Ništa strašno se nije dogodilo. Ili dobivate ili gubite. Mi smo spremni dalje pobjeđivati.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika