07.06.2011. / 07:00

Autor: Extra

Mate Janković i Hrvoje Šalković: dvojac koji osvaja ženska srca

Jedan je uspješan putopisac i književnik, drugi kuhar i član žirija popularnog showa MasterChef: kao klinci zajedno su ljetovali na Cresu, a danas su glavni frajeri u Zagrebu, pa i šire.Ispitali smo ih o ženama, kuhanju, modi i otkrili da obojica, kad su uleti u pitanju, ipak više vole biti lovci nego lovina

Književnik i kuhar otkrili su da su 'stara garda' i da smatraju da oni trebaju prvi prići ženamaKnjiževnik i kuhar otkrili su da su 'stara garda' i da smatraju da oni trebaju prvi prići ženamaKnjiževnik i putopisac Hrvoje Šalković i kuhar iz žirija MasterChefa Mate Janković za sebe kažu da su “dečki u godinama konzervativnijih svjetonazora”, no to ih ne sprječava da si tu i tamo priušte opuštanje i izlazak. A opustili su se nedavno na premijeri filma Mamurluk 2 gdje su se prvi puta sreli nakon gotovo 20 godina. Njihovo prijateljstvo započelo je na otoku Cresu gdje su ljetovali kao klinci, a sada kada su se ponovno sreli postali su glavni frajeri u gradu i iako to nerado priznaju, pale plesne podije i slamaju ženska srca.

Zbog dinamičnosti posla malo kuhara može održati vezu na životu, osim u slučaju da i druga strana radi u ugostiteljstvu, ispričao je Mate i objasnio zašto je upravo ugostiteljstvo profesija koja je uzrokovala najviše brakorazvodnih parnica: “Recimo, ja radim popodnevnu smjenu. Ona doma dolazi u pet, ja u četiri već moram biti u restoranu i radim do ponoć, jedan. Ona tada već spava jer se diže ujutro u sedam. To radno vrijeme preduvjet je da veza ne traje dugo bez obzira na količinu razumijevanja. Tako da, ja i bankovna činovnica, teško da bi funkcionirali.”

S druge strane stola Šalković je potvrdno klimao glavom, no situacija književnika malo je drugačija. Za svoju curu Šalković uvijek nađe vremena. “Imao sam nekoliko dugih veza, evo zadnja je završila prije devet mjeseci. Za curu uvijek nađem dva sata dnevno. Ali kada ne radim sam najbolji dečko na svijetu. Držim curu k'o kap vode na dlanu.” kaže pisac koji na djevojci prvo primijeti osmijeh, no iza toga osmijeha mora stajati kvalitetna i pametna cura strastvena u svome poslu.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre.

Vezane vijesti

Hrvoje Šalković: Lejla kaže da sam pravi latino boy

Hrvoje Šalković: Lejla kaže da sam pravi latino boy

Zabava i smijeh najčešći su dio treninga spisatelja Hrvoja Šalkovića i njegove plesne partnerice Lejle Bjedov dok traju pripreme za popularni show… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika