07.06.2011. / 07:00

Autor: Extra

Maja Šuput: Mario je razlog što izgledam bolje nego ikad

U razgovoru za Extru pjevačica priča o svom novom albumu “Nevaljala”, priznaje da bi se voljela probiti i na inozemnoj glazbenoj sceni, otkriva da je sreća u ljubavi njen najbolji tretman ljepote te dodaje da udaju za svog dečka, poduzetnika Marija Kovačevića, ipak još ne planira

Pjevačica kaže da je njen dečko, poduzetnik Mario Kovačević, sve što je ikad željela od muškarcaPjevačica kaže da je njen dečko, poduzetnik Mario Kovačević, sve što je ikad željela od muškarcaIako još uvijek izgleda kao djevojčica, 31-godišnja pjevačica Maja Šuput uspješna je poslovna žena. Iza nje je trinaest godina glazbene karijere a od prošlog petka i novi album "Nevaljala" u izdanju Hit recordsa koji je izdala nakon dugih pet godina stanke. "Nevaljala" je i naziv najnovijeg singla čiji tekst potpisuje Antonija Šola, a glazbu Branimir Mihaljević. Osim što će s tom novom pjesmom otvarati koncerte na ljetnoj turneji Jadranom, Maja će, kaže, pronaći vremena i za odmor i to u društvu dečka, poduzetnika Maria Kovačevića s kojim je u vezi već gotovo dvije godine.

EXTRA: Nakon pet godina pauze izdali ste novi album „Nevaljala“, o čemu je riječ?

- Tako je! Konačno novi album u izdanju Hit recodsa! Na albumu je mnogo poznatih pjesama jer sam sve ove godine stalno snimala singlove koji su se našli na ovome albumu uz pet novih, do sada neobjavljenih pjesama. Posljednji singl na albumu je verzija „Nevaljale“ otpjevana na engleskom jeziku.

EXTRA: Znači li to da se želite probiti na inozemno tržište?

- A tko ne želi! Svima nama je to neki cilj, ali koliko Maji Šuput ima u svijetu,... Iako, nikad se ne zna!

EXTRA: Iako dugih pet godina niste izdali novi album, vaša karijera ne stagnira...

- Ne, dapače! Od sedam noći u tjednu nastupam barem tri, pjevam doista po svuda, ljetna turneja je tek pred nama, svadbi uvijek ima... Konstantno sam snimala nove singlove, tako da sam cijelo vrijeme prisutna i dostupna publici i slušateljima. Pripremam se i za Splitski festival na kojem možete očekivati neočekivano.

EXTRA: Živite doista sto na sat, kako vaš dečko, poduzetnik Mario Kovačević uspjeva uhvatiti korak s vama?

- Jednostavno, on živi još brže!

EXTRA: Je li Mario sve što ste željeli od muškarca?

- Apsolutno! Vjerojatno je i on razlog mog dobrog izgleda, na koji u posljednje vrijeme dobivam brojne komplimente. Naprosto sam mirna, sretna i opuštena. Nisam pustila suzu godinu dana i sedam mjeseci koliko smo u vezi!

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre.

Vezane vijesti

Maja Šuput: Kad je žena plava i slobodna, inbox se lako popuni

Maja Šuput: Kad je žena plava i slobodna, inbox se lako popuni

Jedna od najtraženijih izvođačica na svadbama, zagrebačka pjevačica Maja Šuput, ovih je dana snimila novi singl "Dobra djevojka". Iako je iza nje 14… Više

Komentari

registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 07.06.11. 11:43

Jadan Mario kad pocnes pustati suze.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika