07.06.2011. / 12:12

Autor: Totalsport

CONCACAF Gold Cup: Jamajka uvjerljiva, Honduras propustio šansu

U utorak će u 1. kolu C skupine igrati domaćin SAD i Kanada, te Panama i Gvadalupa

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaUtakmicama 1. kola u B skupini u Carsonu nastavljen je CONCACAF Gold Cup, nogometno prvenstvo Srednje i Sjeverne Amerike, koje se održava u SAD-u do 25. lipnja.

Jamajka je svladala Grenadu s 4-0, što je i najuvjerljivija pobjeda koju su ''Reggae Boyzi'' ostvarili u povijesti ovog natjecanja. Strijelci za pobjedu Jamajke bili su Luton Shelton u 21. minuti, Ryan Johnson u 39., Demar Phillips u 79. i Omar Daley u 84. minuti.

U drugoj utakmici skupine, Honduras i Gvatemala odigrali su 0-0. Honduras je propustio veliku priliku za pobjedu, s obzirom da je Gvatemala završetak utakmice dočekala s devetoricom nogometaša na travnjaku. Sudac im je isključio dvojicu braniča, Gustava Cabreru u 61. minuti i Henryja Medinu u 79. minuti. Obojica su dobili druge žute kartone.

Podsjećamo, prethodno su u A skupini Meksiko i Kostarika ostvarili uvjerljive pobjede na startu. Branitelji naslova Meksikasnci su s 5-0 tukli Salvador, dok je Kostarika s istim rezultatom svladala Kubu.

U utorak će u 1. kolu C skupine igrati domaćin SAD i Kanada, te Panama i Gvadalupa.

CONCACAF Gold Cup, 1. kolo skupine B:

Jamajka - Grenada 4-0 (Shelton 21, Johnson 39, Phillips 79, Daley 84)

Honduras - Gvatemala 0-0

Redoslijed: 1. Jamajka 3, 2. Honduras 1, 3. Gvatemala 1, 4. Grenada 0

Vezane vijesti

Nismo došli po pouke iz demokracije

Nismo došli po pouke iz demokracije

Europljani nisu došli na summit G20 u Los Cabos u Meksiku da bi dobivali pouke iz demokracije, rekao je u ponedjeljak novinarima predsjednik Europske… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika