07.06.2011. / 12:17

Autor: Totalsport

Paco Olmos novi trener Valencije

Protekle dvije godine Olmos je trenirao Menorcu koju je prvo uveo u elitni razred španjolske košarke, da bi opet na kraju ove sezone klub s Balearskih otoka skliznuo u drugu ligu

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaPaco Olmos novi je trener košarkaša Power Electronics Valencije, piše Marca. Na klupi će naslijediti Svetislava Pešića.

Olmos je potpisao jednogodišnju suradnju s mogućnošću produljenja na dodatne dvije godine. Za 41-godišnjeg španjolskog trenera ovo će biti drugi mandat na klupi Valencije, nakon što ju je prethodno vodio u sezonama 2002/03 i 2003/04. U tom je periodu odveo klub do naslova u tadašnjem ULEB Cupu, do nastupa u Euroligi po prvi put, kao i finala ACB lige. Na kraju je otišao zbog neslaganja s klupskom upravom.

Protekle dvije godine Olmos je trenirao Menorcu koju je prvo uveo u elitni razred španjolske košarke, da bi opet na kraju ove sezone klub s Balearskih otoka skliznuo u drugu ligu.

Vezane vijesti

Niko Kovač novi trener Red Bull Salzburga?

Niko Kovač novi trener Red Bull Salzburga?

Sasvim neočekivano redove aktualnih austrijskih prvaka, nogometaša Red Bull Salzburga, napustio je nizozemski trener Ricardo Moniz. Premda je imao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika