08.06.2011. / 14:29

Autor: Totalsport

Iverson: Nadam se da ću karijeru završiti u NBA ligi

Želja mi je vratiti se i zato poručujem svim klubovima da sam voljan igrati ulogu kakvu god oni željeli da igram

Allen IversonAllen IversonAllen Iverson, jedan od onih iz uskog kruga najboljih košarkaša svijeta bez NBA prstena, pokušava se medijski prodati klubovima najjače lige svijeta. Iako je ugovorno za Beşiktaş i za sljedeću sezonu, jasno je da će ugovor pokušati skratiti.

Zapravo, izgledno je da se u Istanbul nekoć najbolji strijelac NBA lige neće niti vraćati. Ozljeda gležnja skratila mu je sezonu, no nekoć sjajni šuter obećao je vratiti se pred početak tamošnjeg doigravanja. Nije se vratio i teško da će se i vratiti ako je vjerovati onome što je izjavio:

- Ako je moguće, karijeru bih rado završio u NBA ligi. Neovisno o ulozi. Razlog zbog kojega nisam u NBA ligi su mnoge pogreške koje sam napravio i mnogo toga što sam rekao. Želja mi je vratiti se i zato poručujem svim klubovima da sam voljan igrati ulogu kakvu god oni željeli da igram.

Iverson je jedanaest puta igrao na All-Stars utakmici, četiri puta je bio prvi strijelac NBA lige, a tri puta je izabran u petorku godine. U najjačoj košarkaškoj ligi svijeta nosio je dresove Philadelphije, Denvera, Detroita i Memphisa.

Vezane vijesti

NBA: Miami na korak do naslova

NBA: Miami na korak do naslova

Pobjedom protiv Oklahoma City Thundera u svojoj American Airlines Areni 104-98 u petoj utakmici finala doigravanja NBA lige, košarkaši Miami Heata… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika