08.06.2011. / 19:29

Autor: Hina

Petrović odlazi: Cedevita ostala bez trenera

Nakon što mu je istekao ugovor hrvatski košarkaški stručnjak Aleksandar Petrović (52) više nije trener Cedevite. Vodstvo kluba iz Podsuseda nije ponudilo Petroviću nastavak suradnje i Cedevita je krenula u potragu za novim trenerom.

Aleksandar PetrovićAleksandar PetrovićNakon što mu je istekao ugovor hrvatski košarkaški stručnjak Aleksandar Petrović (52) više nije trener Cedevite. Vodstvo kluba iz Podsuseda nije ponudilo Petroviću nastavak suradnje i Cedevita je krenula u potragu za novim trenerom.

"Da, danas smo se našli sa dosadašnjim trenerom i došli do zaključka da nećemo produžiti ugovor koji je istekao sa posljednjom ovosezonskom utakmicom. S Acom smo porazgovarali o svemu što se događalo u sezoni, o ciljevima koje smo ostvarili ili ne. Zaključak je da smo napravili veliki iskorak u svakom smislu u odnosu na prethodnu sezonu. Ostaje žal što nismo napravili neke stvari koje smo možda mogli, govorim o trofeju, ali bilo je situacija koje su nas i zbog objektivnih razloga u tome spriječile. Klub smatra da je osim određenih preslagivanja u igračkom smislu vrijeme i za novi smijer i glede trenerske pozicije," kazao je sportski direktor Matej Mamić.

Mamić za sada nije želio govoriti o imenima s kojima je klub stupio ili će stupiti u pregovore.

"Mi već jesmo u načelnim razgovorima s nekolicinom trenerskih imena za koja držimo da bi mogli donijeti novi kvalitetni iskorak Cedeviti i uvjeren sam da ćemo do dogovora s jednim od njih doći vrlo brzo."

Nagađa se kako bi vodstvo Cedevite na klupi željelo vidjeti Velimira Perasovića ili Jasmina Repešu. Perasović je slobodan još od ožujka kada je dobio otkaz u Efes Pilsenu, dok Repeši na kraju sezone ističe ugovor u Trevisu.

Pod Acinim vodstvom Cedevita je izborila plasman na Final Four Eurokupa gdje je osvojila treće mjesto, te do finala doigravanja prvenstva Hrvatske u kojem je izgubila od Zagreba.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika