09.06.2011. / 12:04

Autor: Totalsport

Partizanu 10. uzastopni naslov prvaka

Partizan je kao domaćin pobijedio Hemofarm sa 86-69 (37-30) u trećoj finalnoj utakmici doigravanja, te je s 3-0 u pobjedama dobio finalnu seriju

Košarkaši PartizanaKošarkaši PartizanaKošarkaši beogradskog Partizana osvojili su 10. uzastopni naslov prvaka Srbije, odnosno 18. naslov državnog prvaka u povijesti.

Partizan je kao domaćin pobijedio Hemofarm sa 86-69 (37-30) u trećoj finalnoj utakmici doigravanja, te je s 3-0 u pobjedama dobio finalnu seriju. Partizan je, tako, osvojio peti naslov igrajući u finalu protiv Hemofarma.

Prethodnih devet uzastopnih naslova ''potpisao je'' Duško Vujošević, a njegov nasljednik na klupi Vlade Jovanović nastavio je niz.

Partizanov američki play-maker Curtis Jerrells proglašen je za najboljeg igrača finalne serije, a bio je i najbolji strijelac treće utakmice s 24 koša. Čeh Jan Vesely je dodao 18, koliko je u Hemofarmu ubacio Mladen Jeremić.

Vezane vijesti

ABA liga: Cedevita poražena od Partizana

ABA liga: Cedevita poražena od Partizana

U derbiju 25. kola ABA lige košarkaši Cedevite poraženi su na gostovanju kod Partizana u Beogradu 67-63. Bio je to dvoboj drugoplasirane (Cedevita) i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika