11.06.2011. / 09:05

Autor: Hina

Plinio Cuccurin prijetio novinaru Glasa Istre pa mu 'zario prste u bicepse'?

"Ako se ne makneš od mene tako ću te odalamiti", kazao je Cuccurin novinaru nakon što ga je on, pred održavanje skupštine udruge Ladonja, zamolio za izjavu

ArhivaArhivaPredsjednik udruge Ladonja Plinio Cuccurin večeras je uoči skupštine te udruge u pulskoj Zajednici Talijana verbalno napao novinara dnevnika "Glas Istre" Cristiana Bruna Galića te je u jednom trenutku došlo i do naguravanja.

"Ako se ne makneš od mene tako ću te odalamiti", kazao je Cuccurin novinaru nakon što ga je on, pred održavanje skupštine udruge Ladonja, zamolio za izjavu.

Predsjednik Ladonje večeras se nakon skupštine javno ispričao zbog "neprimjerene riječi izrečene novinaru Glasa Istre Cristianu Brunu Galiću".

"Fizičkog kontakta nije bilo, o čemu može posvjedočiti više od pedeset osoba koje su se nalazile na tom prostoru", ustvrdio je Cuccurin u večerašnjem Ladonjinom priopćenju za javnost. Tvrdi se kako "Ladonja ima informaciju da je glavna točka napada udruga i njezin čelnik Plinio Cuccurin, s namjerom da ga se diskreditira kao osobu te kako su takve provokacije očekivane".

"Imam dva grijeha, jedan grijeh je da sam dao neprimjernu izjavu, a drugi je da sam na čelu Ladonje koja je alternativa na ovim parlamentarnim izborima i koja će dovesti promjene u osmoj izbornoj jedinici", zaključio je Plinio Cuccurin u priopćenju za javnost.

No, Galić ima drugačiju verziju priče. U izjavi za Index, rekao je kako mu je Cuccurin zario prste u bicepse nakon što je izvadio diktafon, pokušavajući postaviti nekoliko pitanja.

"Došao sam pred zgradu Zajednice Talijana gdje je trebala početi izborna skupština Ladonje, da Cuccurinu postavim pitanja o navodnim malverzacijama koje istražujem, u kojima je on akter. Kako već tjedan dana izbjegava odgovore, ovo je bila prilika da ga izravno upitam, no vidite što se dogodilo", rekao je Galić.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 11.06.11. 12:46

Neka mi neko pojasni čemu ovom Pliniju potreba da se politički angažira, a leži na parama i može deset života ništa ne raditi.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika