12.06.2011. / 10:46

Autor: Totalsport

Nowitzki o ismijavanju Jamesa i Wadea: Djetinjasto i bez poštovanja!

Na putu prema parketu, dok ih je snimala kamera, obojica su počeli kašljucati šaleći se neuskusno na račun 33 godišnjega krilnog centra teksaške momčadi.

Četvrtu je utakmicu finalne serije doigravanja NBA lige njemački košarkaš Dallas Mavericksa Dirk Nowitzki prošlog utorka odigrao prehlađen, s tjelesnom temperaturom od 39 stupnjeva... Svejedno je Nijemac, premda je na terenu kihao i kašljao navlačeći majicu preko ustiju, odradio fantastičan posao ubacivši 21 koš uz 11 skokova uvelike pridonijevši 86-83 pobjedi svoje momčadi. Njegove su zdravstvene probleme, međutim, uoči pete utakmice igrane u četvrtak također u Dallasu ismijala dvojica najboljih košarkaša Miamija, Dallasova suparnika u finalu: Dwyane Wade i LeBron James.

Na putu prema parketu, dok ih je snimala kamera, obojica su počeli kašljucati šaleći se neuskusno na račun 33 godišnjega krilnog centra teksaške momčadi. - Bilo je to pomalo djetinjasto i bez respekta. Već sam 13 godina u NBA ligi i nikad nisam glumio ozljedu ili bolest – prokomentirao je Nijemac ponašanje svojih rivala. Upitan zašto se tako ponio James je odbio komentar. Izjavu nije uskratio Wade: - Uistinu mi se prikašljalo. Spontano smo se potom našalili, bez zle namjere – opravdao se 29-godišnji bek-šuter floridske momčadi.

Nowitzki je najbolji odgovor obojici dao na parketu zabivši 29 koševa u novoj (112-103) domaćoj pobjedi Mavericksa, koji su u seriji poveli 3-2. Priliku zaključiti je imaju noćas (nedjelja) u Miamiju. To je sve što zanima Nowitzkog: - Jednu smo pobjedu udaljeni od mog sna, sna na kojem sam radio pola svog života. To je jedino što me zanima, sve je drugo ionako nevažno.

Vezane vijesti

Zbog čega su Nijemci razočarali Hrvate?

Zbog čega su Nijemci razočarali Hrvate?

U izboru za domaćina Europskog prvenstva u košarci 2015. ostala je na koncu samo Ukrajina. Ima li smisla uopće govoriti o "izboru" nakon što je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika