14.06.2011. / 07:00

Autor: Extra

Larisa Navojec: Čeka nas radno ljeto i tulum za godišnjicu braka

Profesionalna plesačica ovih dana ima pune ruke posla - osim što se njezin plesni studio Tala seli u bolje prostorije, priprema i već tradicionalnu Platformu mladih koreografa, te sve to uspješno usklađuje s majčinskim obavezama

Larisa Navojec otkrila je da uživa u majčinstvu, ali da o drugom djetetu još uvijek ne razmišljaLarisa Navojec otkrila je da uživa u majčinstvu, ali da o drugom djetetu još uvijek ne razmišljaLarisa Navojec, 34-godišnja profesionalna plesačica i slobodna umjetnica, u svom je pretrpanom rasporedu pronašla nekoliko sati kako bi nam otkrila na čemu trenutačno radi, ali i da bi nam ispričala da se, napokon, sa svojim Plesnim centrom TALA seli u nove, puno bolje prostore. Ostkrila nam je i kako uspijeva uskladiti privatne i poslovne obaveze, kako se snašla u ulozi majke, koliko joj suprug, glumac Goran Navojec, u tome pomaže te planiraju li uskoro proširiti svoju malu obitelj.

EXTRA: Jako ste zaposleni, jedva ste uspjeli pronaći malo vremena za intervju, na čemu sve trenutačno radite?

- Ovoga tjedna doista nisam stala! Imala sam nastupe na nekim javnim događajima: nastup s našom predstavom “Tri skockana praščića” na Cest is d’Bestu i predstavu “Ne boj se i mene je strah” na showcaseu za hrvatske selektore. Naime, 2012. godine ćemo pokrenuti kulturnu suradnju između Francuske i Hrvatske, tako da ćemo igrati, odnosno otplesati, neke predstave i u Francuskoj.

EXTRA: U studenom ste sa svojih četrdesetak plesača bili u Omanu, natupali ste na otvorenju Azijskih igara na pijesku, kako je došlo do te suradnje?

- Jesmo, bila je to sjajna suradnja. Upoznala sam neke ljude na jednom nastupu, jako smo ih se dojmili i bili smo pozvani da plešemo na otvorenju Azijskih igara na pijesku. To je prvi put da sam radila koreografiju za tako veliki ansambl, tako da je to za mene bio veliki izazov, ali i priznanje.

EXTRA: Doista radite punom parom, kako uspjevate uskladiti poslovne i privatne obaveze? Naime, već više od godinu dana ste i majka?

- Joj, teško, jako teško, ali nekako uspijevam, nema druge! Imam sve moguće servise, baka servis, teta servis, tata servis...

EXTRA: Kakvo je Grgur dijete? Pokazuje li afinitete prema plesu ili glumi?

- Divno! Iskreno, ne znam, ni Goran ni ja ga ne namjeravamo usmjeravati i govoriti mu kako bi se trebao razvijati. Grgur je još malen, ima godinu i dva mjeseca, no kada dođe vrijeme, vjerujem da će krenuti pravim putem, koji god to za njega bio. E

XTRA: Biste li voljeli imati još djece?

- Ne znam. Za sada još ne razmiljam o tome, lijepo nam je ovako, a sad, nikad ne reci nikad.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika