14.06.2011. / 11:36

Autor: Totalsport

Ronaldo: Ne idem u Manchester City

Sunday Mirror izvijestio je da je Cristiano Ronaldo, portugalski nogometaš Real Madrida, spreman prihvatiti ponudu Manchester Cityja pod četiri uvjeta

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo demantirao je kako je spreman prihvatiti transfer iz Real Madrida u Mancester City pod određenim uvjetima. Tvrdi da ostaje u ''kraljevskom klubu''.

Sunday Mirror izvijestio je da je Cristiano Ronaldo, portugalski nogometaš Real Madrida, spreman prihvatiti ponudu Manchester Cityja pod četiri uvjeta. Prvenstveno, tražio je astronomsku plaću od 400.000 funti na tjedan, što bi srušilo apsolutno sve rekorde. Na godišnjoj bi razini to ispalo oko 21 milijun funti brutto-plaće. Osim toga, tražio je jamstvo da tijekom njegova boravka u klubu nitko drugi ne dobije veću plaću od njega, dres s brojem sedam i kapetansku vrpcu.

Ronaldo je, međutim, za Cadena Cope izjavio kako ostaje u Real Madridu.

- Kažete, 24 milijuna eura godišnje plaće? Nije loše, ha? No, ne idem nikamo, ostajem u Real Madridu. Dajem vam svoju riječ da je tako. Dobro mi je u Realu i želim odraditi svoj ugovor. Ako mi Real ponudi novi, potpisat ću ga - veli portugalski krilni napadač.

Santosov brazilski napadač Neymar i argentinski napadač madridskog Atletica Sergio Agüero spominju se kao potencijalna pojačanja Reala u napadu. Ronaldo kaže kako ne zna ništa o zanimanju kluba za njih dvojicu.

- Ne znam ništa o tome, iako su obojica jako veliki napadači. Ne mogu se zamisliti s Agüerom u momčadi, budući da on nije naš član. No, odličan je napadač. Neymara sam vidio samo u dvije utakmice kako igra, ostavio je jak dojam na mene. Vrlo dobar igrač.

Togoanski napadač Emmanuel Adebayor, koji je drugu polovicu prošle sezone odigrao za Real Madrid na posudbi iz Manchester Cityja, također je u igri za trajni prelezak na Santiago Bernabeu. Tu je Ronaldo puno određeniji.

- Da sam ja predsjednik Reala, svakako bih nastojao osigurati njegov ostanak u klubu. Jako je dobar igrač, ali je još bolja osoba. Ponekad nisu važne samo igračke karakteristike, već i ono ostalo.

Na spomen Barcelone i njezinih potencijalnih pojačanja, reagirao je očekivano.

- To me se uopće ne tiče. Što se mene tiče, mogu potpisati Diega Maradonu ili Johana Cruyffa, nije me briga. Uz svo dužno poštovanje, ne zanimaju me aktivnosti Barcelone u prijelaznom roku.

Vezane vijesti

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Dosadašnji napadač londonskog Chelseaja, 34-godišnji bjelokošćanski nogometaš Didier Drogba, priključio se Shanghai Shenhui, kineskom klubu svog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika