16.06.2011. / 13:52

Autor: Nacional.hr

Novih 8 programa na Iskon.TV playeru

Uz praćenje televizijskih programa, putem Iskon.TV playera, korisnicima su od prije dostupni programski vodič, Iskonova videoteka te snimalica

Iskon.TV playerIskon.TV playerIskon od danas omogućuje praćenje dodatnih TV kanala putem mobilnih uređaja i računala, na Iskon.TV playeru. Uz dosadašnjih šest televizijskih programa: HTV1, HTV2, RTL, CMC, Baby TV i 24 sata TV, korisnici od sada mogu pratiti dodatnih osam TV kanala putem mobilnih uređaja: RTL2, RTL Plus, MTV Adria, Travel Channel, CNN, Playomania, Dorcel TV i X-Dream TV, a na računalima dodatno i TV kanal Da Vinci Learning.

Navedeni programi korisnicima su ponuđeni u dva paketa. Osnovni paket uključuje 13 TV programa po cijeni od 24,99 kn/mjesečno, a za paket s dodatna dva kanala za odrasle (Dorcel TV i X-Dream TV) cijena paketa iznosi 34,99 kn/mjesečno.

Svi Iskonovi korisnici mogu Iskon.TV player besplatno koristiti do 15.7.2011. godine, nakon čega će uslugu moći zatražiti po komercijalnim uvjetima putem Iskonovih korisničkih stranica moj.iskon.hr. Svim novim korisnicima Iskon će ubuduće omogućiti korištenje Iskon.TV playera na mjesec dana bez naknade.

Iskon.TV player Iskon je predstavio na hrvatskom tržištu početkom veljače od kada je u uslugu testirao uz pomoć svojih korisnika kao i osoba iz ICT svijeta. Riječ je o jednoj od najinovativnijih usluga u Hrvatskoj i jednoj od najnaprednijih u svijetu. Iskon.TV player omogućuje novi način praćenja televizijskih programa, po prvi puta u Hrvatskoj na mobilnim uređajima s iOS i Android operativnim sustavima te na računalima. Za korištenje Iskon.TV playera korisnicima su potrebni njihovi korisnički podaci (korisničko ime i lozinka), računalo ili mobilni uređaj spojen na internet putem WIFI-a ili T-Mobile 3G mreže. Iskon.TV player tako omogućuje praćenje TV programa na dodatnim ekranima kod kuće kao i u pokretu, na mjestima na kojima to do sada nije bilo moguće.

Kanali za odrasle na Iskon.TV playeru zaštićeni su posebnim PIN brojem kojeg korisnici mogu zatražiti na besplatnom broju 0800 1000.

Uz praćenje televizijskih programa, putem Iskon.TV playera, korisnicima su od prije dostupni programski vodič, Iskonova videoteka te snimalica. Unutar videoteke, na Iskon.TV playeru, korisnici mogu pregledavati ponudu filmova, dok snimalica omogućuje odabir emisija koje žele snimiti. Tako snimljeni sadržaji mogu se naknadno pogledati preko TV ekrana.

Iskonovci će tako ovoga ljeta moći po prvi puta uživati u TV programima uz Iskon.TV player gdje god se nalazili, bez obzira hoće li ljeto provoditi na moru, ili kod kuće, u lavoru.

Vezane vijesti

Iskon TV širi svoju ponudu televizijskih kanala

Iskon TV širi svoju ponudu televizijskih kanala

Iskon je svoju ponudu programa proširio novim televizijskim paketom Iskon.TV Plus koji sadrži 32 nova TV kanala. Novi paket uključuje sportske… Više

Komentari

registracija
19/6/11

Byron, 19.06.11. 00:35

SaaN.tv nudi slično za manje novaca i pritom ima i snimalicu do godinu dana i to radi već par godina...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika