17.06.2011. / 17:11

Autor: Hina

Splitska forenzika surađuje s američkim sveučilištem

Na Sveučilišnome studijskom centru za forenzične znanosti u Splitu potpisan je ugovor o suradnji i pismo namjere između tog fakulteta i Studija forenzičkih znanosti američkoga sveučilišta Penn State University.

Rektor Ivan PavićRektor Ivan PavićNa Sveučilišnome studijskom centru za forenzične znanosti u Splitu potpisan je ugovor o suradnji i pismo namjere između tog fakulteta i Studija forenzičkih znanosti američkoga sveučilišta Penn State University.

Ugovorom je predviđena razmjena studenata i profesora, zajednički istraživački projekti te mogućnost pristupanja splitskog Sveučilišta globalnoj mreži izvrsnosti.

Ugovore su potpisali prorektor Penn State University, Michael Adewumi, i direktor Forensis Science Programa (Penn State University) Mitch Holland.

U ime splitskoga Sveučilišta ugovor su potpisali rektor Ivan Pavić i pročelnik Sveučilišnoga studijskog centra za forenzične znanosti Šimun Anđelinović.

Vezane vijesti

Hoće li Jovanović okončati nelegalni mandat splitskog rektora?

Hoće li Jovanović okončati nelegalni mandat splitskog rektora?

Primijeni li novi ministar Željko Jovanović u znanosti princip što ga najavljuje za sport - a to je osim "isušivanja močvare" i inzistiranje na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika