Objavljeno u Nacionalu br. 814, 2011-06-20

Autor: Robert Bajruši

KONKURENCIJA MEĐU SDP-ovim LIJEČNICIMA

Miran Martinac u osvajanju Ministarstva zdravstva

Njegov cilj je izboriti se za mjesto na listi koje osigurava ulazak u idući saziv Hrvatskog sabora, a plasiranje vijesti prema kojoj je ministarski kandidat treba privući pozornost stranačkog vodstva

MIRAN MARTINAC je ravnatelj bolnice Sveti Duh i zastupnik u Skupštini grada
ZagrebaMIRAN MARTINAC je ravnatelj bolnice Sveti Duh i zastupnik u Skupštini grada ZagrebaMiran Martinac također želi postati SDP-ov ministar zdravstva u budućoj vladi, glasila je informacija koja je posljednjih dana kolala u vodećoj oporbenoj stranci. No vrlo brzo je demantirana iz vodstva stranke, gdje su neslužbeno potvrdili da Rajko Ostojić i dalje ima najveće šanse za taj položaj. Ostojić je poznati zagrebački gastroenterolog, saborski zastupnik i autor SDP-ove zdravstvene strategije, koja predviđa racionalizaciju, ali i popravljanje uvjeta u hrvatskim bolnicama.

Kad je riječ o Martincu, koji je ravnatelj bolnice Sveti Duh i zastupnik u Skupštini grada Zagreba, u Socijaldemokratskoj partiji procjenjuju kako je on svjestan da nema izgleda postati ministar, među ostalim i zato što je blizak sa Željkom Antunović. Njegov cilj je izboriti se za mjesto na listi koje osigurava ulazak u idući saziv Hrvatskog sabora, a plasiranje vijesti prema kojoj je ministarski kandidat treba privući pozornost stranačkog vodstva.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika