20.06.2011. / 10:39

Autor: Extra

Pobjednik MasterChefa: A sada s djevojkom idem na pusti otok

Nagradu od 200. 000 tisuća kuna namjerava potrošiti na operaciju koljena koje je ozlijedio prošle godine, a svojoj djevojci Klari Jakelić, profesorici povijesti i hrvatskoj jezika darovat će fotoaparat

Za razliku od polufinalne emisije “MasterChef” u kojoj je nakon izlaska Roberta Predraga Žmire zaplakao, proglašenje pobjednika Šime Sušić dočekao je vrlo smireno. “U tom trenutku nisam uopće bio svjestan da sam pobjednik” kaže Šime, dodavši da ga je pobjeda jako razveselila, no o njoj do samog finala nije pretjerano razmišljao. “Nisam se osjećao kao favorit. Svi natjecatelji bili su stariji od mene, iskusniji.

Mislim da nisam bio toliko bolji već su favoriti, vjerojatno zbog prevelike želje za pobjedom, podbacili” otkriva Šime, koji je najvećim rivalom u showu smatrao Roberta Predraga Žmiru. “On je najcjelovitiji kuhar od svih sudionika showa, najviše je pokazao. Ali u životu moraš imati sreće” ispričao je Šime. Osvojenu titulu prvog hrvatskog MasterChefa proslavio u krugu prijatelja s fakulteta i iz Atletskog kluba Sljeme. Priredio im je riblju večeru, a na meniju su se našle trlje, salata od volaka, različito povrće te specijalitet večeri – poširani cipal.

Nagradu od 200. 000 tisuća kuna namjerava potrošiti na operaciju koljena koje je ozlijedio prošle godine, a svojoj djevojci Klari Jakelić, profesorici povijesti i hrvatskoj jezika darovat će fotoaparat. No par, koji je u vezi godinu i pol dana, najprije će otputovati na otok Sv. Andrija. Tamo se, daleko od civilizacije, planiraju odmarati desetak dana.

Više o planovima pobjednika prvog hrvatskog MasterChefa pročitajte u novom broju Extre.

Komentari

registracija
3/12/10

Yoda, 20.06.11. 15:20

Šime, sretno s curom na pustom otoku, ali i sa koljenom. :-)


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika