21.06.2011. / 20:09

Autor: Totalsport

Osam hobotnica u borbi za Paulovog nasljednika

Za vrijeme SP-a u Južnoafričkoj Republici Paul je bio pravi hit, a nakon njegove smrti u listopadu prošle godine na adresu Sea Life Centera u Oberhausenu stiglo je na stotine izraza sućuti od obožavatelja diljem svijeta

Hobotnica PaulHobotnica PaulOrganizatori nadolazećeg FIFA-inog Svjetskog prvenstva za nogometašice u Njemačkoj objavili su kako je organizirano natjecanje za nasljednikom uginule hobotnice-proroka po imenu Paul.

Tako će diljem akvarijskih kompleksa Sea Life po Njemačkoj biti organizirano natjecanje u prognozerskim sposobnostima inteligentnih mekušaca. Svaka od osam izabranih hobotnica u osam različitih gradova u akvarijima u Berlinu, Hannoveru, Königswinteru, Konstanzu, Münchenu, Speyeru, Timmendorfer Strandu i nekadašnjem Paulovom domu Oberhausenu imat će iste uvjete prilikom davanja svoje prognoze, iako je točan format, odnosno način na koji će to raditi, zasad nepoznat.

Podsjećamo, iz svog doma, oberhauzenskog akvarija Sea Life, hobotnica Paul je hraneći se iz jedve od dviju nacionalnim zastavama označenih posuda točno prognozirala rezultate osam utakmica sa SP-a u Južnoafričkoj Republici prošle godine. Pogodila je sve ishode ogleda u kojima su sudjelovali njemački reprezentativci, a pogodila je i tko će slaviti u finalnom ogledu uzevši hranu iz posude sa španjolskom zastavom na njoj.

Za vrijeme SP-a u Južnoafričkoj Republici Paul je bio pravi hit, a nakon njegove smrti u listopadu prošle godine na adresu Sea Life Centera u Oberhausenu stiglo je na stotine izraza sućuti od obožavatelja diljem svijeta.

Vezane vijesti

Ubiti hobotnicu Paula: Kinez snimio film o 'njemačkoj zavjeri i namještanju...

Ubiti hobotnicu Paula: Kinez snimio film o 'njemačkoj zavjeri i namještanju Svjetskog prvenstva'

- Paul je zapravo umro dva dana prije finala Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi. Sve ostalo samo je njemačka zavjera - izjavio je kineski redatelj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika