28.06.2011. / 09:51

Autor: Extra

Daniela Trbović: Hrvatska nije Amerika, a ni ja nisam Oprah

Otkako je završilo snimanje njezina hvaljena talk-showa “8. kat”, poznata voditeljica konačno uživa u slobodnom vremenu koje najradije posvećuje sinu Lovri i dečku, redatelju Oliveru Frljiću, za kojeg se, kaže, još ne planira udati. Što za nju znači slava, kako gleda na 20 godina karijere, a kako na usporedbe sa svjetski poznatim kolegicama, otkriva samo za Extru

Daniela Trbović u intervjuu Extri otkrila je kako se slažu njen sin Lovro i dečko, redatelj Oliver FrljićDaniela Trbović u intervjuu Extri otkrila je kako se slažu njen sin Lovro i dečko, redatelj Oliver FrljićJedna od najdugovječnijih televizijskih voditeljica, koja je nedavno proslavila dvadesetu godinu karijere, Daniela Trbović, završila je svoj dosad najizazovniji televizijski projekt - talk show “8. kat” - zbog kojega je mnogi uspoređuju sa slavnom Oprah Winfrey. Usporedbe popularnoj voditeljici laskaju, no Daniela kaže da je ona Oprah koliko je Hrvatska Amerika. Kako planira provesti praznike nakon naporne sezone, je li mlađe uistinu slađe i o čemu razgovaraju njeni dečki, Oliver Frljić i sin Lovro, Daniela Trbović otkriva za Extru.

EXTRA: Snimanja talk showa “8. kat” završena su prošloga tjedna, a ta je emisija jedna od rijetkih koja je pokupila samo najbolje kritike publike i struke. Koliko je sama ekipa koja je radila na njoj zadovoljna rezultatima?

- Svi smo jako zadovoljni showom. Reprizirat će se ljeti, a na jesen krećemo u novu sezonu. Moram priznati da sam, sad kada je sve gotovo, bila u šoku. Nisam znala što sa sobom, hoću li kuhati, peglati, ići van... Jedino što je nedostajalo su ljudi. Previše je to bilo posla za tako malu ekipu, ali svi smo dali sve od sebe i ispalo je jako dobro.

EXTRA: Laska li vam kada vas uspoređuju s Oprah Winfrey?

- Naravno da mi laska, ipak je ona osnivačica žanra i ako me uspoređuju s njom, to valjda znači da sam dobro napravila posao. Ipak, uvijek volim reći da sam ja Oprah koliko je Hrvatska Amerika. U tim okvirima treba razmišljati kada se priča o slavi i celebrityjima.

EXTRA: Što uopće znači biti slavan u Hrvatskoj? Osjećate li se vi kao slavna osoba?

- Volim reći da nisam slavna, nego prepoznatljiva osoba. Jednom mi se dogodilo da je jedna gospođa u redu iza mene u dućanu prošaptala “Vještica”. Doduše, od te prepoznatljivosti imam neke benefite, možda će netko prema meni biti ljubazniji ili će mi prije u kafiću donijeti kavu. Ipak, i dalje puno radim, pod stresom sam i svakog mjeseca otplaćujem ratu kredita za stan. Je li to slava? Ne vjerujem.

Cijeli intervju pročitjte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Daniela Trbović za 'Zdrav život': Priznajem, povećala sam usnice

Daniela Trbović za 'Zdrav život': Priznajem, povećala sam usnice

Jednoj od najpopularnijih HTV-ovih voditeljica, 47-godišnjoj voditeljici Danieli Trbović na liniji bi mogle pozavidjeti i puno mlađe djevojke. Osim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika