28.06.2011. / 12:36

Autor: Nacional.hr

Video Latinica: Dossier Tomislav Karamarko

Na samom početku emisije, emitiran je 15-minutni prilog koji se bavi dosad nepoznatom imovinom Tomislava Karamarka, koje ministar, tvrdi Latinov i Podumljakov istraživački tim, nikada nije prijavio u svojoj imovinskoj kartici

Tomislav KaramarkoTomislav KaramarkoNajnovija Latinica održana je u zgradi Hrvatskog novinarskog društva, a uz voditelja Denisa Latina, u njoj je sudjelovao i Munir Podumljak, predsjednik Partnerstva za društveni razvoj.

Emislija se bavila nepoznatom imovinom Tomislava Karmarka koje, tvrde autori, nikad nije prijavio u svojoj imovinskoj kartici. Tako je otkriveno da ima veliku parcelu uz more nedaleko Obrovca, ali i da je 1993. godine živio u stanu Alice Petrač, supruge Hrvoja Petrača.

Latinica se bavi Karamarkom: 'Ministar policije 90-ih živio u stanu Petračeve supruge'

Istraživači Latinice otkrili su i kako su tvrtke povezane s Karamarkom sklapale milijunske poslove s državnim tvrtkama, čime se ministra dovodi u direktan sukob interesa.

Što su točno autori i istraživači Latinice otkrili o Karamarkovoj prošlosti, političkoj moći, ali i imovini pogledajte u prilozima.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika