29.06.2011. / 17:01

Autor: Totalsport

Prva hokejaška utakmica na Hvaru

U cilju promocije Hrvatske i hrvatskog turizma, turnir će ugostiti 120 kanadskih gostiju koji na čak šest brodova plove Jadranom od 2. do 9. srpnja, a ujedno planiraju posjetiti i brojna turistička odredišta poput Splita, Omiša, Visa, Ščedre, Šolte i Hvara

Grad HvarGrad HvarVeleposlanstvo Kanade organizira prvu hokejašku utakmicu u Hrvatskoj koja se održava usred ljeta, u srijedu 6. srpnja s početkom u 18.00 sati, na teniskom igralištu u blizini hotela Adriana, u samom centru grada Hvara.

Naime, u želji za promocijom i približavanjem ovog "hladnog kanadskog sporta" toplim južnim krajevima Hrvatske, Veleposlanstvo Kanade, u suradnji s Golden Medal Plates te uz podršku KHL Medveščak Zagreb i Carlsberga Croatia organizira hokejašku utakmicu revijalnog karaktera na Hvaru.

U cilju promocije Hrvatske i hrvatskog turizma, turnir će ugostiti 120 kanadskih gostiju koji na čak šest brodova plove Jadranom od 2. do 9. srpnja, a ujedno planiraju posjetiti i brojna turistička odredišta poput Splita, Omiša, Visa, Ščedre, Šolte i Hvara.

Veleposlanstvo Kanade već tradicionalno ima bliske odnose s KHL Medveščak Zagreb čiji su se igrači bez dužeg razmišljanja odazvali pozivu na prijateljsku utakmicu s Kanađanima te time potvrdili odlične odnose između Hrvatske i Kanade. Carlsberg Croatia će sa svojim brendom Pan, koji je ujedno i sponzor KHL Medveščak Zagreb, podržati dobru atmosferu na ljetnoj hokejaškoj utakmici i za sve sudionike osigurati vrhunsko Pan osvježenje.

Turniru se odazvao i g. Pjerino Bebić, gradonačelnik grada Hvara koji je, kao glavni pokrovitelj, velikodušno osigurao prostor za ovaj događaj.

Utakmicu će iz prvih redova pratiti i veleposlanik Kanade, Njegova Ekselencija g. Edwin Loughlin sa suprugom gđom Suzie Louglin, kako bi ukazao na važnost dolaska Kanađana u Hrvatsku uoči turističke sezone, promovirao prijateljske odnose Hrvatske i Kanade, ali i hokej kao sport i u drugim dijelovima Hrvatske izvan Zagreba.

Od VIP gostiju iz Kanade doći će i Ron MacLean, poznati sportski komentator emisije Hockey Night in Canada na kanadskoj televiziji CBC. Također, svoj dolazak su potvrdili i predstavnici seniorske momčadi KHL MEDVEŠČAK Zagreb.

Vezane vijesti

14% više novozaposlenih u turizmu u odnosu na 2011.

14% više novozaposlenih u turizmu u odnosu na 2011.

Prema podatcima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje od siječnja do svibnja ove godine broj novozaposlenih u turističkim djelatnostima činio je udio od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika