01.07.2011. / 14:24

Autor: Totalsport

Kanadska golferica 136. nakon prve runde na muškom turniru

Bila sam na zagrijavanju jako nervozna i trebalo mi je nekoliko rupa da pronađem svoj ritam - prepričala je svoje doživljaje uzbuđena Beisiegel

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaKanađanka Isabelle Beisiegel (32 godine), prva žena koja je kroz kvalifikacije zaslužila nastup na nekom muškom profesionalnom golf-turniru, prvu rundu na ATB Financial Classicu završila je sa +7.

Kanađanka je krajem svibnja osvojila deveto mjesto u kvalifikacijama za Canadian Tour, čime je dobila ''kartu'' za ovu sezonu. Ona nije prva žena koja igra na muškom Touru, ali je prva u povijesti koja je nastup zaslužila kroz kvalifikacije! Sve prethodne su dobivale pozivnice.

U debiju na Canadian Touru, Beisiegel je u prvoj rundi ATB Financial Classica odigrala +7, te se smjestila na diobu 136. mjesta. Za osmoricom golfera koji dijele prvu poziciju zaostaje za 12 udaraca.

- Ovo je bilo tako krasno iskustvo u kojem sam uživala. Uvjeti su bili teški i potpuno drukčiji od onih na koje sam navikla na ženskim turnirima. Bila sam na zagrijavanju jako nervozna i trebalo mi je nekoliko rupa da pronađem svoj ritam - prepričala je svoje doživljaje uzbuđena Beisiegel.

Vezane vijesti

Lučić prošla 1. kolo, Tomljanović predala

Lučić prošla 1. kolo, Tomljanović predala

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić postavljena je u kvalifikacijama za Wimbledon za 12. nositeljicu. U 1. kolu pobijedila je Rumunjku Elenu Bogdan… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika