04.07.2011. / 11:45

Autor: Totalsport

Osvajač NCAA prvenstva potpisao za Maccabi Tel Aviv

Veselim se prilici da zaigram za klub s velikom tradicijom - rekao je Scheyer na predstavljanju navijačima

Jon Scheyer (Wikipedia)Jon Scheyer (Wikipedia)Bivši košarkaš sveučilišta Duke Jon Scheyer potpisao je za izraelski Maccabi Tel Aviv na dvije godine.

- Jako sam uzbuđen što ću svoje iduće košarkaške korake napraviti u Maccabiju. Veselim se prilici da zaigram za klub s velikom tradicijom - rekao je Scheyer na predstavljanju navijačima.

Pošto Scheyer ima dvojno državljanstvo (američko i izraelsko) neće zauzimati mjesto stranca u momčadi što izraelskoj momčadi ostavlja mogućnost da se dodatno ojačaju još ponekim Amerikancem.
Scheyer je predvodio Duke 2010., u svojoj seniorskoj godini na sveučilištu, kada su osvojili prvenstvo pobjedom 61-59 protiv Butlera u finalu. Nakon toga draftiran je od strane Miami Heata na čijem je ljetnom kampu pretrpio bizarnu ozljedu oka. U posljednoj godini na Dukeu ostvarivao je u prosjeku učinak od 18.2 koša, 3.6 skoka i 4.9 asistencije po susretu.

Vezane vijesti

NBA: Miami na korak do naslova

NBA: Miami na korak do naslova

Pobjedom protiv Oklahoma City Thundera u svojoj American Airlines Areni 104-98 u petoj utakmici finala doigravanja NBA lige, košarkaši Miami Heata… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika